„Fiecare sterilizare, fiecare cățel ajutat prin trartament, găzduire sau adopție, fiecare sfat împărtășit, ascultat și aplicat reprezintă motive pentru care să fim recunoscători și să avem speranță mai departe.

Și dacă toate acestea le punem, acțiune lângă acțiune, reușită lângă reușită și le adunăm pe parcursul a 20 de ani, putem fi mândri și recunoscători tuturor celor care ați fost și sunteți parte din asta!”, spune echipa Arca lui Noe.

Calendarele care celebrează faptele bune pentru animale

Astfel, au luat naștere calendarele care se pot achiziționa în schimbul unei donații recomandate de 30 de lei – pentru cele de birou – și 40 de lei – cele de perete.

„Abia așteptăm să îl vedeți și să ne vedeți, în imagini și cuvinte, gândurile și faptele celor 20 de ani!”, adaugă iubitorii de animale.

Clujenii le pot susține activitatea mai departe cumpărând calendare din următoarele locații din Cluj-Napoca și Florești:

  • Cabinet Biovet Mănăștur
  • Cabinet Energy Vet Mărăști
  • Farmacia Veterinarius Gară
  • Centrul Veterinar de Specilaitate (CVS) Gheorgheni
  • Cabinet Multiserv Animalia Florești
  • Sirius Animal Vet Florești

Citește continuarea pe Cluj24.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE CLUJ24.RO

Țara în care Ilie Dumitrescu a refuzat să meargă, indiferent de câștigul financiar: "Nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic"
GSP.RO
Țara în care Ilie Dumitrescu a refuzat să meargă, indiferent de câștigul financiar: "Nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic"
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.