Perechea , Ashleigh  și Pudsey, a devenit renumită cu cele patru dansuri pe care le-a realizat în timpul emisiunii și a câștigat concursul cu o interpretare a temei Mission Impossible în finală, fiind primul număr cu un câine care a câștigat competiția.

Aducându-i un omagiu lui Pudsey, vineri, Ashleigh l-a descris ca pe un „băiat frumos” care și-a schimbat viața.


Citește și: Povestea de dragoste dintre Dumitru Lupu și Ileana Șipoteanu. Compozitorul a murit chiar de ziua soției lui


Ashleigh a declarat că Pudsey, în vârstă de 11 ani, a murit joi după o scurtă bătălie împotriva leucemiei. „A trebuit să fac cea mai grea decizie din viața mea, să-l las pe băiatul meu frumos să doarmă la vârsta de 11 ani”, a spus ea. „Din momentul în care s-a născut, el nu mi-a adus decât bucurie pentru mine, și ca un câștigător al BGT, altor milioane de persoane care l-au iubit. Nici un cuvânt nu poate exprima cât de dor îmi va fi de el. Mi-a schimbat viața și am atâtea amintiri minunate din timpul petrecut împreună. El va fi întotdeauna în inima mea”.

Pudsey și Ashleigh, din Wellingborough, Northamptonshire, au lucrat împreună timp de 11 ani. În octombrie 2012, a fost lansată o carte intitulată „Pudsey: Autobiografia mea”, care prezintă felul în care trebuie crescute animalele pentru a câștiga faima.

De asemenea, Pudsey și-a jucat propriul rol pe marile ecrane, în filmul, ”Pudsey The Dog: The Movie”. Perechea a călătorit, de asemenea, în America, după ce a câștigat marele premiu și a avut apariții în America’s Got Talent și The Tonight Show cu Jay Leno.

Pe pagina oficială de Twitter a Britain’s Got Talent a fost postat un mesaj în care se anunța că „Suntem triști să auzim că astăzi l-am pierdut pe Pudsey, un câștigător minunat. Gândurile noastre sunt cu Ashleigh”. Și David Walliams, jurat la concursul de talente, a postat un mesaj de rămas-bun pe contul său de Twitter. „Adio unui câine foarte special de care națiunea s-a îndrăgostit”.


Citește și: EXCLUSIV/ Confesiunile lui Petre Roman în dosarul Mineriadei: „Am dormit în sediul Guvernului, dar nu am știut că vin minerii”


 

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO