MENIU CAUTĂ

A refuzat rolul unei ţigănci române! Mutu nu i-a lăsat o amintire prea plăcută superbei Moran Atias

Distribuie

Moran a mărturisit că în filmul ”Third Person”, al lui Paul Haggis, apărut în 2013, ea a refuzat să joace rolul unei ţigănci române, deşi, culmea, la începutul anilor 2000, a trăit o poveste de dragoste cu celebrul fotbalist Adrian Mutu, care i-a povestit despre România şi a învăţat-o câteva cuvinte în limba sa.
Se pare că amintirea lui nu e una care să-i stârnească nostalgii brunetei, ci, dimpotrivă. Aceasta l-a rugat pe regizor să schimbe scenariul, iar personajul ei, Monika, să nu fie o tigăncuşă din România, ci una din Albania.
A preferat să joace o albaneză
Informaţia e confirmată şi de Haggis. ”Am râs şi am întrebat- o de ce şi a început să-mi zică de istoria unor femei despre care a citit, iar în final mi-a spus că îi place mai mult accentul, este mai uşor şi consideră că aşa va putea intra mai bine în pielea personajului”, e versiunea regizorului.
Moran şi Mutu au fost împreună în 2003. Relaţia n-a durat însă mult, doar câteva luni, însă idila lor părea desprinsă din poveşti. Cel puţin pentru ea, care era extrem de îndrăgostită de fotbalist.

Citește mai multe despre Adrian Mutu pe Libertatea.

Comentarii