Mergi direct la conținut »
Acesta să fie motivul pentru care Bianca Drăgușanu l-a ales pe Victor Slav, nu pe Bote, Cristea sau Coco Păun? "În cuplu, dacă nu formezi o echipă..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Acesta să fie motivul pentru care Bianca Drăgușanu l-a ales pe Victor Slav, nu pe Bote, Cristea sau Coco Păun? „În cuplu, dacă nu formezi o echipă…”

Bianca Drăgușanu și-a spus foarte clar părerea despre ceea ce susține ea că este extrem de important într-un cuplu.

De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu, care a mărturisit de curând ce anume face vinerea, formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Victor Slav. Cei doi, care au și fost căsătoriți pentru o scurtă perioadă de timp, au împreună o fetiță pe nume Sofia Natalia, care este adorabilă.

Înainte de a forma o familie cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a avut relații amoroase cu designerul Cătălin Botezatu, cu fostul forbalist Adrian Cristea, supranumit „Prințul”, dar și cu un bărbat pe nume Coco Păun.

Cu toate acestea, într-un final, l-a ales pe Victor Slav. Bianca Drăgușanu a vorbit despre ce consideră ea că este cel mai important într-o relație, cel mai probabil acesta fiind și motivul pentru care are o relație atât de bine sudată cu Victor Slav.

„În cuplu, dacă nu formezi o echipă cu partenerul tău, totul se va duce de râpă.

De la micile acţiuni până la marile proiecte din viaţă. Potrivirea este cheia unui cuplu de succes”, a declarat Bianca Drăguşanu în cadrul unei emisiuni de televiziune.


Citește și: INTERVIU VIDEO | Românul de 102 ani care a supraviețuit masacrului de la Stalingrad: „Nicio zi nu m-am temut că mor în lagăr”


 

Close
Închide
  Close