MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 21:00

VIDEO. Actorul Alin Panc renunță la filmele internaționale, după ce a jucat într-o comedie românească «Aici aș vrea să mă opresc ca artist. Aș pleca în munți»

Distribuie

Alin Panc este actorul care se află în top trei privind numărul rolurilor primite în filmele internaționale. A lucrat cu mari regizori, precum Francis Ford Coppola și Franco Zeffirelli, și a jucat alături de mari actori. Alin Panc a fost la Interviurile Libertatea Live, unde a vorbit despre rolul care i-a plăcut cel mai mult!

Ultimul rol al lui Alin Panc, cel de cioban la o stână, jucat în comedia românească „Pup-o, mă”, care va avea lansarea pe 26 octombrie, l-a încântat cel mai tare.

„S-a realizat în 17 zile pentru că actorii nu aveau timp, în România fiecare lucrează care încotro. Nu am avut nici buget, a fost găsit de mine, de vărul Săndel și de un prieten de-al nostru. Iar rolul de cioban mi l-am dat singur, eu l-am făcut. M-am integrat pentru că l-am studiat. Ciobanii sunt o specie aparte de oameni, foarte inocenți. Iar inocența creează comedie”, a declarat acesta pentru Libertatea.

Mai mult, Alin Panc a făcut un anunț neașteptat.

„Nu mă suport jucând, nu-mi place de mine, parcă sunt prost. Nu mai vreau filme afară, roluri mici”, a adăugat acesta. Actorul își dorește timp mai mult pentru gemenele sale și, spune el, la un moment dat, l-ar tenta să plece în munți: „Copiii sunt cea mai mare realizare, dar e o realizare a lui Dumnezeu, El ni i-a dat. E o mare bucurie să ai, vreau să stau mai mult cu copiii, am gemene, mi le-a dat când trebuie. Dacă eram mai tinerel, fugeam de acasă. Acum nu mai vreau să fac actorie, prefer să educ copiii, să le fie lor bine”.

Crește prepelițe și îngrijește trandafiri

Altfel, în afară de actorie, meserie pe care și-a dorit-o din momentul în care a văzut cum „Ștefan Bănică o pupa pe Oana Sârbu în «Liceenii»”, potrivit propriilor sale mărturisiri, Alin Panc crește prepelițe!

„Îmi place în primul rând grădinăritul, să cresc flori și trandafiri. Cresc prepelițe, sunt traficant de ouă de prepeliță, îmi place foarte mult natura. Am 22 de prepelițe. Îmi place să și gătesc, dar nu sunt marele bucătar”, a mai spus acesta. 

CITEȘTE ȘI:

Motivul incredibil pentru care Alex Velea nu poate fi încă tată și-n acte! Castellano a respins notificarea primită de la instanțele din România

Citește mai multe despre Alin Panc și comedie pe Libertatea.

Comentarii