Mergi direct la conținut »
Actorul Marius Florea Vizante va prezenta Meteo, la Antena 1
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actorul Marius Florea Vizante va prezenta Meteo, la Antena 1

Actorul Marius Florea Vizante va prezenta Meteo, la Antena 1

Marius Florea Vizante va prezenta vremea în cadrul Observator 19, începând de azi și până duminică, la Antena 1. El va apărea diseară în cadrul rubricii meteo, prezentată de Mihai Jurca, cu o prognoză în stilul lui Ducu Popescu, personajul pe care îl va interpreta, din 21 aprilie, de la ora 20.00, în serialul de comedie „Liber ca pasărea cerului”.

În „Liber ca pasărea cerului”, cel mai nou serial marca Antena 1, care va avea premiera duminică, 21 aprilie, Marius Florea Vizante interpretează rolul lui Ducu Popescu, un meteolog timid și ușor aiurit care își pierde în aceeași zi serviciul, casa și mașina, iar soția îl anunță că vrea să divorțeze. În ziua în care este concediat, Ducu îl reîntâlnește pe Orlando Popârlan, cel mai bun prieten al său din copilărie care, la rândul său, trece printr-o criză. Rolul lui Orlando este interpretat de Ștefan Bănică.

Cei doi protagoniști pot fi urmăriți și pe instagram, pe conturile: vremealuiducu, respectiv eusuntorlando.  Liber ca pasărea cerului spune povestea celor doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando, care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare trece prin momente delicate.

Citește și

Guvernul Dăncilă insistă cu nominalizarea lui Viorel Ştefan la Curtea Europeană de Conturi, o funcție cu un salariu brut de 22.000 de euro lunar, dar pentru care nu are experiență! Parlamentul European nu îl vrea

 
 
Close
Închide
  Close