MENIU CAUTĂ
25 Aug. 2018 08:18

Actorul Rudi Rosenfeld a murit. A făcut un rol de excepție în “Tanti Florica”, alături de Florin Călinescu

Distribuie

Actorul Rudi Rosenfeld a murit la vârsta de 77 de ani. Pe lângă nenumăratele roluri interpretate pe scena Teatrului Evreiesc, actorul a făcut un rol de excepție în “Tanti Florica”, alături de Florin Călinescu, serial difuzat de Pro tv.

Informaţia a fost confirmată de PR-ul Teatrului Evreiesc de Stat, Oana Nae. „A murit, într-adevăr, azi, la ora 17,00”, a spus ea.

Şi regizorul Erwin Şimşensohn a anunţat, pe pagina sa de socializare, decesul îndrăgitului actor.  „S-a stins. Am aflat acum 10 minute. Nu am cuvinte. Doar lacrimi. L-am iubit ca pe un bunic”, a scris Şimşensohn.

Rudi Rosenfeld s-a născut pe 5 august 1941.  Potrivit site-ului Teatrului Evreiesc de Stat, în stagiunea actuală el juca în mai multe spectacole: rolul Mlotek în „Dumnezeul Răzbunării”, Lazerovitch în „Varşovia: Ghid Turistic”, Şalom Alehem în „De la Caragiale la Şalom Alehem”, Gottlieb Meisel în „Musca Spaniolă”, Rabin, Treitl în „Yentl”, Isruel în „Stele Rătăcitoare”, Schwartzkopf în „Păpuşarul”.

Citește și

Veteranul fără adăpost care i-a dat unei tinere ultimii lui 20 de dolari a rămas în stradă. Femeia pe care a salvat-o a strâns 400.000 de dolari, dar a cheltuit banii

 

Citește mai multe despre Florin Călinescu pe Libertatea.

Comentarii