Mergi direct la conținut »
FOTO/ Actorul Vincent Cassel s-a căsătorit cu modelul Tina Kunakey, mai tânără cu 30 de ani decât el Galerie foto
9imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO/ Actorul Vincent Cassel s-a căsătorit cu modelul Tina Kunakey, mai tânără cu 30 de ani decât el

FOTO/ Actorul Vincent Cassel s-a căsătorit cu modelul Tina Kunakey, mai tânără cu 30 de ani decât el

Actorul Vincent Cassel s-a căsătorit cu modelul Tina Kunakey, mai tânără cu 30 de ani decât el. Vincent Cassel, de 51 de ani, s-a căsătorit vineri, 24 august, cu Tina Kunakey (21 de ani) în primăria din Bidart, în sud-vestul Franţei, informează VIVA.

Ceremonia a fost ținută într-un sat din Țara Bascilor, Bidart, aflat în apropiere de Biarritz, orașul natal al miresei, iar pe lista oaspeților celebri s-au aflat actorii Elie Semoun, Gilles Lellouche, actrița Adele Exarchopoulos (cunoscută din Warmest Color) și artistul JR.

Tina Kunakey, născută în Franţa dintr-un tată de origine togoleză şi o mamă siciliană, a crescut în sud-vestul Franţei, înainte de a pleca la Madrid pentru a face primii paşi în modeling.

Tina, care are un CV incredibil la vârsta ei – în portofoliul modelului găsindu-se nume ca Dior, Jean Paul Gaultier și LOréal –, este faimoasă și pe Instagram, unde are o jumătate de milion de urmăritori, s-a măritat cu legendarul Vincent Cassel, bifând un nou record: între ei sunt nu mai puțin de 30 de ani diferență.

Îmbrăcat într-un costum alb, cu cămaşă roz şi ochelari negri, actorul şi-a aşteptat soţia în faţa primăriei din mica staţiune balneară vecină cu Biarritz.

Într-o rochie albă Vera Wang, din tul cu o trenă lungă şi cu părul fluturând pe umeri, mireasa a ajuns la primărie într-un Bentley negru. Apoi, cuplul a ieşit din primărie sub o ploaie de petale roz.

Recepţia a avut loc, în cursul acelei seri, într-un restaurant foarte reputat din Arcangues, un sat înstărit de pe o colină, din apropiere de Biarritz.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Cunoscut publicului roman și din rolurile „Frumoasa și bestia”, Lebăda Neagră”, în care a jucat și Sebastian Stan, cel mai popular actor român la Hollywood, și filmele francizei „Oceans” , chipul lui Vincent Cassel este oricum numai greu de uitat nu.

Figura sa aspră, părul grizonant și ochii de culoarea oțelului sunt o combinație fatală, iar în ciuda aspectului său de băiat rău, sau poate tocmai de aceea, actorul a avut dintotdeauna succes la femei.

Cea mai cunoscută dintre ele, care i-a fost și soție timp de 14 ani și i-a dăruit doi copii, este Monica Bellucci, alături de care a jucat și actorul român Vlad Ivanov, de care Cassel a divorțat în 2013, iar cinci ani mai târziu, Vincent s-a căsătorit din nou…

  • FOTO – Hepta

Citește și: FOTO/ Irina Tănase, iubita lui Dragnea, ţinută ca a lui Meghan Markle. Rochia ducesei de Sussex costă 1.350 de lire


 

Close
Închide
  Close