MENIU CAUTĂ
28 Mar. 2012 16:25

Actriţa Demi Moore, şocată şi umilită de noua relaţie pe care Ashton Kutcher, fostul ei soţ, o are cu cea mai în vogă cântăreaţă din lume: «Mi-e scârbă de Rihanna»

Distribuie

Abia ieşită de la dezintoxicare, actriţa Demi Moore, 49 de ani, e în pragul unei noi căderi nervoase. Ea a aflat din presă că fostul ei soţ, Ashton Kutcher, a trecut repede peste despărţirea de ea şi şi-a văzut mai departe de cuceriri.

Demi a încercat să se sinucidă

Noua lui iubită este cântăreaţa Rihanna, care a fost surprinsă în ultimele zile ieşind la ore târzii din noapte din casa actorului de 34 de ani. Conform revistei Grazia, Demi este dărâmată de poveste: ”Şi-a pierdut minţile de suferinţă când a citit despre relaţia lui Ashton cu Rihanna. A spus că-i e scârbă de Rihanna că s-a cuplat cu Ashton şi că lui nu i-a păsat că o umileşte pe Demi cu chestia asta. Trebuia măcar să-i fi spus ei întâi despre această relaţie”, a afirmat o prietenă bună a actriţei.
Aceeaşi sursă a dezvăluit şi că apropiaţii divei se tem ca aceasta să nu se sinucidă, căci se pare că ar mai fi încercat o dată în ianuarie anul acesta, când a aflat că Ashton a înşelat- o cu nenumărate femei.

Citește mai multe despre Demi Moore, Demi Moore - Ashton Kutcher, despărţire cu scântei și Rihanna pe Libertatea.

Comentarii