MENIU CAUTĂ
05 Ian. 2018 10:59

Actrița din „Sclava Isaura”, în cele mai provocatoare ipostaze. Dezbrăcată într-o revistă pentru adulți | FOTO

Distribuie

Lucelia dos Santos, actrița braziliană din serialul "Sclava Isaura" s-a arătat în toată splendoarea sa într-o celebră revistă pentru adulți.

Actriţa braziliană Lucelia dos Santos, celebra „Sclava Isaura”, a făcut furori în România în 1992 când telenovela a fost difuzată în țara noastră de postul naţional de televiziune.

Lucelia dos Santos a devenit cunoscută în întreaga lume datorită rolului interpretat în telenovela de succes ” Sclava Isaura”, difuzată în peste 80 de ţări, care a fost lider incontestabil de audienţă. În serialul realizat în anul 1976, Lucelia Santos l-a avut ca partener pe actorul Rubens de Falco, care i-a dat viață personajului Leoncio Almeida.

Actrița braziliancă, care a făcut furori cu frumusețea ei, a ajuns astăzi la vârsta de 60 de ani și urmează să devină bunică.

Nu mulți dintre admiratorii săi știu că după rolul interpretat în serialul „Sclava Isaura”, vedeta a vrut să scape de imaginea de copilă inocentă și a pozat într-o celebră revistă pentru adulți.

Prima oară, Lucelia dos Santos a pozat pentru „Playboy” în anul 1980, după care a mai făcut-o o dată un an mai târziu, pentru a promova filmul „Luz del Fuego”, unde apărea nud.


Ambele ediții braziliene ale revistei s-au vândut foarte bine, mai ales că Lucelia dos Santos avea ce arăta și cu se mândri din punct de vedere fizic.

În ceea ce privește viața personală, Lucelia  dos Santos a fost căsătorită cu compozitorul John Neschling, de care a divorțat. Fiul celor doi, Pedro Neschling, este și el actor.


Citește și: #SalariileRomanilor. Județele din România cu cele mai mari salarii, dar și județele cu cele mai mici lefuri


 

Citește mai multe despre lucelia dos santos, goala, nud și Playboy pe Libertatea.

Comentarii