MENIU CAUTĂ
04 Ian. 2018 10:32

Actrița Ellen Page s-a căsătorit cu partenera sa, dansatoarea Emma Portner

Distribuie

Actrița Ellen Page s-a căsătorit cu partenera sa, dansatoarea și coregrafa Emma Portner. Anunțul a fost făcut chiar de cuplu, printr-o postare pe Instagram.

Actrița Ellen Page, în vârstă de 30 de ani, a postat pe contul său o fotografie în care anunță că s-a căsătorit cu Emma Portner (22 de ani). În poză, cele două și-au fotografiat mâinile, pentru a-și arăta verighetele.

„Nu-mi vine să cred că pot să-i spun acestei femei minunate soţia mea”, a scris actriţa pe Instagram. „Te iubesc”, a scris la rândul ei Portner.

Cele două au decis să se căsătorească în secret, după doar câteva luni de relație. Ellen și Emma au recunoscut că formează un cuplu în iulie 2017, după ce au fost surprinse în timp ce se sărutau.

Ellen Page a devenit cunoscută la nivel mondial datorită rolului ei din pelicula „Juno”, în care interpretează rolul unei adolescente însărcinate. Ea a fost nominalizată la premiile Oscar, în 2007, pentru această interpretare. Totodată, actrița a anunțat într-un discurs, în 2014, că este lesbiană.


Citește și: Cum o cheamă de fapt pe Dana Grecu. „N-am spus public asta niciodată”


Comentarii