Criza coronavirusului la nivel mondial a blocat în casă milioane de copii. Severitatea pandemiei și limitarea circulației populației au dus la închiderea școlilor, iar elevii au fost obligați să-și facă lecțiile de acasă, sub forma școlii online.

Când ai copii mici, e cumva și mai dificil, spune Halle Berry, care trebuie să aibă grijă ca micuții ei să își facă temele primite de la profesori.

“E un coșmar pentru mine”

Într-un interviu prin Zoom pentru Entertainment Tonight, de la postul CBS, întrebată despre cum e nevoie să fie “profesoara copiilor”, Berry a răspuns sincer: “Este un coșmar pentru mine. Un adevărat coșmar. Ei nu învață cu adevărat nimic și este foarte greu să-i țin conectați la lecții”.

Actrița Halle Berry, despre problemele pe care le are cu copiii ei care fac școală online: “Trebuie să pun biciul, ca să facă lecțiile!”
Halle Berry, Nahla și Maceo

Berry are doi copii, Nahla Aubry, 12 ani, şi Maceo Martinez, 7 ani. Fata cea mare provine din relaţia cu modelul candian Gabriel Aubry, 41 de ani, iar băiatul este fructul mariajul cu actorul francez Olivier Martinez, 52 de ani, cu care Halle a fost căsătorită între 2013 şi 2016.

În ciuda provocării, actrița a recunoscut că se simte foarte fericită să poată petrece mai mult timp cu copiii ei.

“Când nu pun biciul pe ei ca să-și facă lecțiie, facem lucruri ca o familie. E un timp minunat, pe care, în mod normal, nu l-am avea”, a spus Halle.

Citeşte şi:

Purtatul măștilor de protecție ne poate afecta pielea feței. Un medic specialist ne spune ce ar trebui să facem

Misterul decesului 540. O femeie de 31 de ani din Mehedinţi a fost pusă de DSP pe lista deceselor de COVID-19, deși pe certificatul constatator scrie “pneumonie lobară”

Monica Anisie anunță că școlile pot rămâne închise și în septembrie. “Trebuie să fim pregătiți”

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit