Mergi direct la conținut »
Actrița Laura Zapata, răsfățată în România. Ce mănâncă „Regina telenovelelor mexicane” ca să arate așa de bine
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actrița Laura Zapata, răsfățată în România. Ce mănâncă „Regina telenovelelor mexicane” ca să arate așa de bine

Actrița Laura Zapata, răsfățată în România. Ce mănâncă „Regina telenovelelor mexicane” ca să arate așa de bine

Laura Zapata este răsfățată în România mai ceva ca la ea acasă, în Mexic. Zilele trecute, actrița de telenovele a fost tratată la înălțime de echipa unui taverne cu specific sârbesc.

Ieșită serile trecute la cină, regina telenovelelor din anii 90 a avut parte de un tratament de 5 stele la o celebră tavernă cu specific sârbesc, din București. Ca să aleagă ce este mai bun, Laura Zapata a solicitat să vorbească cu bucătarul șef pentru a primi recomandările acestuia. Chef Nenad Mirkovic a chestionat-o în privința preferințelor culinare și a recomandat Biftek Tartar, preparat din carne crudă de vită, urmat de calcanul la cuptor în sos de vin cu legume. Recomandările au fost acceptate cu o mică mențiune. Înainte de orice, Laura Zapata a solicitat un platou cu sprot prăjit.

„Am văzut în meniu că aveți și peștele mic. Doresc un platou chiar acum! Am mâncat în urmă cu doi ani, tot în România, iar de atunci mi-a rămas gândul la el. Nu am mai găsit nicăieri pește mic preparat în acest fel”, a spus Laura Zapata.

Laura Zapata, la Taverna Sârbului

Actrița a explicat că este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Ea preferă fructele de mare, peștele și legumele, preparatele gătite cât mai natural și de doi ani a exclus total zahărul din alimentația sa.

Laura a avut parte de un spectacol adevărat. Chef-ul restaurantului i-a preparat Biftek-ul Tartar chiar lângă masă. A urmat calcanul la cuptor în sos de vin cu legume, adus la masă pe tavă și dezosat în fața Laurei Zapata și a invitaților săi. Printre aceștia s-a numărat și cântărețului Radhu, românul care are mai mult succes în Mexic decât în România, cel care a adus-o pe Laura Zapata la noi.

La desert, au fost servite clătitele în chateau de vin, specialitatea casei. Actrița cunoscută printre altele pentru rolul negativ din telenovela Esmeralda, va rămâne pentru încă o săptămână în țara noastră. 

Citește și

Zbuciumul unei familii ai cărei copii au crescut între Spania și România: „M-am transformat într-o mamă fără trăsături pe chip”

Close
Închide
  Close