Mergi direct la conținut »
Acuzat că le hărțuiește pe concurentele din "Fermă", Florin Pastramă spune că de fapt le atrage: "Sunt plăcut de fete și eu le plac pe ele"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Acuzat că le hărțuiește pe concurentele din "Fermă", Florin Pastramă spune că de fapt le atrage: "Sunt plăcut de fete și eu le plac pe ele"

Acuzat că le hărțuiește pe concurentele din „Fermă”, Florin Pastramă spune că de fapt le atrage: „Sunt plăcut de fete și eu le plac pe ele”

De cum a intrat în "Ferma", Florin Pastramă s-a făcut imediat remarcat, fiind printre bărbații care s-au împrietenit imediat cu toate concurentele. Încă din primele zile el a fost acuzat că le hărțuiește pe fetele din "Fermă", dar el consideră că nu deranjează pe nimeni.

De Denisa Macovei,

Florin Pastramă este acuzat că le hărțuiește pe fetele din

Cu mare lipici la femei, dar mai ales extrem de sociabil când vine vorba de sexul frumos, Florin Pastramă a fost acuzat de Vali Bărbulescu și Kamara că le sufocă pe fetele cu care conviețuiesc în cabană, departe de fermă. Chiar dacă oficial Otilia Bilionera, Otniela Sandu și Geanina Ilieș, cele cu care a fost trimis în exil, nu i-au spus personal că sunt deranjate de atitudinea lui față de ele, fetele s-ar fi plâns la un moment dat că Florin este cam insistent.

Totuși, imaginile arată altceva. Cele trei sunt mereu în preajma lui Pastramă, îl consolează în momentele mai dificile și sar în ajutorul lui atunci când are nevoie.  „Sunt plăcut de fete și eu le plac pe ele. Încă nu a venit cea pe care să o cer de nevastă, dar îmi doresc foarte mult să îmi întemeiez o familie. Nu caut numai frumusețea, nu cu frumusețea faci o familie. Cu frumusețea faci cel mult o vacanță. Mama mi-a zis că pot să-mi iau o fată care să aibă doar chiloți, scuză-mi limbajul, dar să te iubească nu pentru ce ai, ci să iubească sufletul tău”, a spus Florin Pastramă.

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client
Recomandări

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

Florin Pastramă este acuzat că le hărțuiește pe fetele din

Dacă va câștiga, va dona toți banii copiilor sărmani

Florin susține însă că nu a venit la reality-show-ul difuzat de PRO TV pentru a-și găsi o iubită, ci pentru a trăi o experiență unică, dar și pentru a câștiga marele premiu de 50.000 de euro, bani pe care vrea să-i doneze unor copii sărmani.

„Sunt foarte bucuros să fiu aici, e o mare provocare pentru mine să las tot confortul de zi cu zi, traiul pe care îl am și trăiesc o experiență unică lângă oamenii pe care nu îi cunosc. Sunt mândru că sunt de etnie romă și mă simt norocos că m-am născut în familia asta. Sunt un om pozitiv și cu dorință de viață enormă. Este adevărat că numele meu a fost folosit în presă în context negativ, dar sunt un om bun, cu dragoste de Dumnezeu, iar cazierul meu este curat. De aceea și vin în acest proiect, să mă cunoască lumea așa cum sunt eu cu adevărat”, a spus el.

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO
Recomandări

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO

Florin Pastramă este acuzat că le hărțuiește pe fetele din

Odată cu decesul tatălui său, pe care l-a iubit enorm, Florin Pastramă a preluat conducerea afacerii de familie. A studiat Dreptul  și nu a putut să profeseze pentru că a decis să-și dedice tot timpul și să ducă mai departe munca tatălui său. Spune despre el că a crescut în puf și că acum, pentru că locuiește cu mama sa, aceasta îi face toate poftele.


Singurul român care va alerga între Los Angeles și Las Vegas, 550 de kilometri! „Am avut pantofi cumpărați de la second-hand și peticiți de cizmar”

 
 
Close
Închide
  Close