MENIU CAUTĂ
21 Aug. 2015 17:41 , de Madalina Ciodaru Burada

Adelina Pestrițu, CU LENJERIA INTIMĂ LA VEDERE, pe internet! Ce au observat prietenii ei | FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

Și pentru că o perioadă a stat departe de cățelușa ei, Nobby, Adelina recuperează răsfățând-o pe micuța pufoasă, jucându-se cu ea și alintând-o. Prezentatoarea TV nu uită să le arate și amicilor virtuai cât de mult își iubește cățelușa, așa că a postat de curând o fotografie în care pufoasa stă liniștită pe stăpâna ei. Cum Adelina era la ea acasă, îmbrăcată destul de sumar, în poză se poate vedea chiar și dantela lenjeriei sale intime.
Cum era de așteptat, fanii au observat imediat detaliul și i-au atras atenția, însă cei mai mulți au ținut să îi transmită complimente.
Altfel, deși oricum avea un stil de viață echilibrat, cu dietă și sport, Adelina a făcut eforturi mari ca să mai dea jos câtva kilograme, înainte de vacanță. A băut doar sucuri o săptămână, pentru a se detoxifia și a mers la tratamente cosmetice de slăbire, de teama ca nu cumva, la plajă, să lase la vedere vreo imperfecțiune. Se pare că vedeta și-a atins scopul și a slăbit considerabil. Ea a arătat impecabil în costum de baie și nici după vacanță cântarul nu a dezamăgit-o: are 51,8 kilograme.
 
 

Citește mai multe despre Adelina Pestrițu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii