După ce a participat la „Survivor România”, de unde a fost eliminat de public, artistul Costi Ioniță și-a încercat norocul și în bucătărie, așa că a venit să gătească la „Chefi la cuțite”. În cadrul emisiunii, acesta a mărturisit de ce nu mai consumă carne de aproape 10 ani.
„Sunt vegan de doi ani de zile şi vegetarian de nouă ani, n-am mai pus carne în gură. Dacă nu făceam chestia asta nu ştiu dacă mai ajungeam aici.
Am avut probleme de sănătate şi un doctor chirurg de la noi din ţară mi-a zis: «nu mai mânca carne dacă vrei să te refaci» şi ăsta a fost pentru mine un semn”, le-a declarat Costi Ioniţă celor trei juraţi.
Costi Ioniță a avut probleme grave de sănătate
Conform declaraţiilor date în presă în urmă cu nouă ani,
problema de sănătate care l-a determinat pe artist să renunţe la carne a fost o
hernie de disc cu simptome cumplite.
„Nu puteam să mă mai mişc din pat. Dumnezeu m-a ghidat către nişte oameni. Aveam un fel de hernie multiplă la coloană. Boala este o atenţionare, ceva nu faci bine!
Eu nu făceam bine multe lucruri, de 3 ani sunt vegetarian. Nu este suficient să gândeşti pozitiv, trebuie să lucrezi pentru asta”, declara Costi Ioniţă în urmă cu ceva timp, la „Răi, da buni”.