„Am avut pierceing-uri în obraji la 18 ni fix pentru a rămâne cu gropiţe. Eram şi sunt topită după oamenii care au”, a scris Alexandra pe contul de socializare.

În noul sezon „Insula Iubirii”, Alexandra s-a întors în Thailanda pentru a-l ispiti pe Aurel, cel care se declara îndrăgostit până peste cap de Dana. „Prezența mea ar trebui să nu-l afecteze, să nu-l impresioneze. Să trec pe lângă el ca o fantomă. De-abia aștept. O să fie foarte greu, mai ales că nu mă atrage comportamentul lui să merg spre el. Eu deja m-am gândit la câte ceva, câteva cuvinte pe care să i le spun. Dacă va pica în ispită voi avea grijă să-i spun că nu e bine să te joci cu sufletele, că roata se întoarce. Dacă el învață lecția asta, s-ar putea să fie ok pe viitor. Are 26 de ani, face 27 anul ăsta, ar fi timpul să se maturizeze. M-am gândit la tot ceea ce mi-ar putea zice el, să mă provoace”, a spus Alexandra, la „Insula Iubirii”. 

Citește și

Povestea unei false amenințări comise de taximetriști la adresa trotinetelor, care a devenit articol plătit și, mai apoi, știre!