MENIU CAUTĂ
11 Feb. 2019 14:23

Afirmația Magdei Vasiliu despre tinerele care nu-s naturale. „Un fel de clovni cu ifose de Barbie”

Distribuie

Fosta prezentatoare a știrilor de la postul de televiziune Prima TV s-a arătat dezamăgită de look-ul lipsit de naturalețe al unor tinere.

Magda Vasiliu a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută după ce s-a uitat la un meci de fotbal. Nu meciul în sine a dezamăgit-o, ci look-ul prea lucrat al unora dintre tinerele aflate în tribune.

„Ieri m-am uitat la CFR cu Craiova. La fotbal mă pricep puțin spre deloc, dar, chiar și-așa, meciul mi s-a părut ok… Ca la orice meci de fotbal au fost momentele alea când regizorul ne arată pentru câteva secunde fetele mai răsărite de prin tribune… Nu erau neapărat urâte, poate ar fi fost chiar frumoase, dacă nu ar fi avut toate, dar absolut toate, niște sprancencene hidoase, groase, imense! Că erau tatuate sau desenate, habar n-am…. Dar erau hidoase.

Toate aveau un aer de travestit, dacă pot spune așa… Un fel de clovni cu ifose de Barbie… Pe vremea lui Ceaușescu eram cumva uniformizați prin forța împrejurărilor… Acum ne uniformizăm prin propria prostie! Și-a desenat una două lipitori deasupra ochilor și și-a țuguiat buzele… A fost suficient ca s-o urmeze o mulțime de individe fără nimic în cap în afară de ideea de a fi și ele „în trend”….

Un trend caraghios, fără rost, dar care are și o parte bună… Indică, cumva, câtă minte e un capul ăla cu sprâncenele de clovn…”, a reacționat magda Vasiliu pe contul său de socializare.

Citește și: Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii