MENIU CAUTĂ
22 Sep. 2013 11:42 , de Geo Berciu

Ajunsă la 50 de ani, Demi Moore NU VREA SĂ MAI AUDĂ DE TINEREI! Vezi cum AU AFECTAT-O relaţiile cu junii!

Distribuie

"Întotdeauna a preferat tinerii şi, în cele din urmă, şi-a pierdut încrederea în ea", a declarat o sursă apropiată actriţei. "Astăzi, ea a întâlnit pe cineva cu care se simte încrezătoare în propriile forţe", a adăugat aceeaşi sursă.

În prezent, Demi Moore are o relaţie cu omul de afaceri Peter Morton, în vârstă de 60 de ani, fostul iubit al manechinului Linda Evangelista.

Moore, în vârstă de 50 de ani, a trecut printr-o perioadă foarte dificilă după despărţirea de soţul ei, Ashton Kutcher, care acum are o relaţie cu actriţa Mila Kunis. Kutcher, cu 15 ani mai tânăr decât Demi Moore, şi-a înşelat soţia chiar în ziua în care sărbătoreau şase ani de căsnicie, cu o chelneriţă, care apoi a vorbit în presă despre noaptea lor toridă.

Teribil de afectată, actriţa s-a aruncat în braţele lui Harry Morton, cu 19 ani mai tânăr ca ea, nimeni altul decât primul iubit al fiicei ei, Rumer Willis, în vârstă de 24 de ani! După un scandal imens, Demi Moore l-a cunoscut pe pe Will Hanigan la un curs de yoga.  

Lucru original, a adăugat sursa, pe lângă faptul că este un aventurier şi un culegător de perle, tânărul ar avea o perlă inserată în penis. Nu este vorba de o rebeliune din adolescenţă, ci de o tradiţie existentă în familia culegătorului de perle.

În martie 2012, Moore a solicitat pensie alimentară de la soţul ei, de care s-a despărţit în noiembrie 2011, potrivit documentelor oficiale de divorţ pe care artista americană le-a depus la Curtea Superioară din Los Angeles. Pensia alimentară cerută de la Kutcher reprezintă o solicitare destul de neobişnuită pentru Demi Moore, care a fost una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood în anii 1990.

Până în prezent Demi Moore nu şi-a reglat încă problemele cu Kutcher – divorţul celor doi nu este finalizat şi nu se pot pune de acord asupra averii comune.

Comentarii