Mergi direct la conținut »
Alex Bodi, primele declarații despre Bianca Drăgușanu după ce au fost nași de botez. “Nu pot să o compar“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alex Bodi, primele declarații despre Bianca Drăgușanu după ce au fost nași de botez. “Nu pot să o compar“

Alex Bodi, primele declarații despre Bianca Drăgușanu după ce au fost nași de botez. “Nu pot să o compar“

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt din nou împreună, iar recent cei doi au fost din nou nași de botez. Bărbatul a făcut declarații neașteptate despre iubita lui și a ținut să precizeze că ar vrea chiar să îi propună acesteia o afacere.

Deși toată lumea credea că Alex și Bianca nu vor mai fi niciodată împreună, ei bine, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Se pare că cei doi se înțeleg de minune. „E un lucru bun să botezi pe cineva. Suntem fericiţi. E ok, totul e foarte ok. Posibil amândoi…”, a spus Alex Bodi. „Să nu existe secrete, ăsta e secretul. Nu pot să o compar sau să compar relaţiile. În cuplu se completează unul pe celălalt. Trebuie să existe mai multe chestii ca să funcţioneze o relaţie. Ştie cum să mă ia. E o femeie cu care pot să povestesc, pot să îi propun nişte afaceri pe viitor. Pot să mă consult cu ea. Vede anumite lucrui aşa cum le văd eu”, a mai adăugat acesta.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost din nou părinți spirituali, pentru fetița unor prieteni. Cei doi au trăit emoții mari, în fața altarului, iar vedeta a împărtășit cu fanii ei bucuria, postând pe contul de socializare o imagine, realizată imediat după botez.

Citește și

Iadul alb i-a lăsat pe români în beznă. Un reporter a fost în weekend într-un sat din județul Ialomița, cel mai afectat de fenomenele extreme din ultimele zile

Close
Închide
  Close