MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

La doar o zi după logodnă, Alex Rodriguez e acuzat că a înșelat-o pe Jennifer Lopez

Distribuie

Nici nu s-au logodit bine, că în cuplul Alex Rodriguez - Jennifer Lopez apar primele probleme. Fostul jucător de baseball Jose Canesco a scris pe Twitter un mesaj în care susține că Alex Rodriguez a înşelat-o pe Jennifer Lopez cu fosta lui soţie.

  • „Privind logodna lui J-Lo cu Alex Rodriguez, oare ea ştie că el a înşelat-o cu fosta mea soţie, Jessica? Săraca fată (Jennifer Lopez – n.r.) nu are nicio idee cine este el (Alex Rodriguez – n.r.) cu adevărat”, a scris Canesco.
  • „Eram cu ea (fosta soţie a lui Canesco – n.r.) când, în urmă cu câteva luni, el (Alex Rodriguez – n.r) a sunat-o pe mobilul ei”, contină el într-un alt comentariu.
  • „Alex Rodriguez, încetează să mai fii de rahat,  nu o mai înşela pe Jennifer Lopez”, insistă Canesco. Ulterior, el îi transmite: „Alex Rodriguez, te provoc la un meci de box sau de MMA, oricând doreşti”.

jose canseco-mesaje

Aceste mesaje au fost postate în decurs de trei minute, apoi a revenit cu o altă postare abia după o pauză de aproximativ trei ore, dar care s-a dorit a fi foarte convingătoare.

  • „Sunt dispus să fac un test poligraf pentru a demonstra că ceea ce spun despre Alex Rodriguez este 100% adevărat”, a scris el.

jose canseco-mesaj

Cântăreața Jennifer Lopez și fostul star ale baseball-ului american, Alex Rodriguez, s-au logodit duminică, după doi ani de relație. Cei doi au făcut anunțul printr-o fotografie postată pe conturile lor de Instagram.

În fotografie apar mâinile celor doi, pe fundalul unui apus de soare, în care iese în evidență inelul cu un diamant pus pe inelarul de la mâna stângă al cântăreței.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

„A spus da!”, a scris Alex Rodriguez pe rețeaua de socializare. Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, a mai fost căsătorită de trei ori, cu Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, alături de care are gemeni în vârstă de 11 ani. De asemenea, ea a mai avut o relație cu actorul Ben Affleck, amintește mirror.co.uk.

Este una dintre cele mai iubite cântărețe și actrițe din showbiz-ul internațional. Vedeta este în prezent producător executiv şi membru al juriului în emisiunea „World of Dance”, difuzat de canalul NBC.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

she said yes ♥️

O postare distribuită de Alex Rodriguez (@arod) pe

De origine dominicană, Alex Rodriguez, 43 de ani, este analist de baseball la o televiziune americană. El s-a retras din cariera sportivă în 2016, după o lungă perioadă de timp în care a fost vedeta echipei New York Yankees în campionatul american de baseball.

Performanţele lui au fost afectate după ce a recunoscut că s-a dopat. El a fost suspendat tot sezonul 2014. În prezent, este analist de baseball pentru o emisiune televizată.

Înainte a fost căsătorit cu Cynthia Scurtis, alături de care are două fete.

Foto: HEPTA & EPA


Citește și… INTERVIU | «Suntem mai bogați și totuși mai săraci». Ladislau Bölöni împlinește astăzi 66 de ani. Cum se simte, ce-i place și ce nu, ce-l împlinește și ce-l deranjează la timpurile pe care le trăim


 

Comentarii