MENIU CAUTĂ

Alexandra Nechita, supranumită Micuța Picasso, s-a întors în țară după 8 ani. Ce a declarat celebra pictoriță

Distribuie

Alexandra Nechita este cunoscută în toată lumea drept "Micuța Picasso". Românca s-a întors din America în țara natală după opt ani.

Alexandra Nechita, supranumită Micuța Picasso, românca devenită celebră în SUA, datorită picturilor ei care s-au vândut cu sute de mii de dolari, este acum o femeie în toată firea, cu o familie superbă.

Este căsătorită cu Dimitri Tcarfas, un designer din Ucraina, și are o fiică, Tevva, de un an.

Alexandra Nechita a revenit în România după opt ani. Pictorița a fost invitată în platoul unei emisiuni de la Antena 3, în care a vorbit despre viața și cariera ei.


Te-ar putea interesa și: FOTO EXCLUSIV/ Retrași din lumea reflectoarelor, Dana Bertzer și Dan Creimerman își continuă povestea de dragoste. S-au căsătorit duminică a 29-a oară


Alexandra Nechita, supranumită Micuța Picasso, s-a întors în țară după 8 ani. Vrea proiecte în România

„Ar fi fost extrem de ușor să-mi pierd busola. A fost atenția care a fost extemă, am menținut o atitudine normală datorită părinților mei și a bunicii.

Am plecat din România la un an și jumătate. Vreau să mențin legătura cu România, fetița mea vorbește româna la perfecție. Vorbesc cu familia numai în românește. Soțul meu este din Ucraina.

Printre cele mai importante lucruri a fost să creez o vizibilitate pentru munca mea, am avut expoziții care m-au dus în toată lumea. De asta și plec cu o astfel de ușurința. Am fost la facultate…

M-am ocupat de viața mea personală, nu am avut timp ca adolescență. M-am măritat, am adus-o pe fetița mea, am făcut o pauză pentru ea. Am avut nevoie să mă regăsesc, să mă duc din nou în atelier, am produs o serie de lucrări noi. Sunt niște proiecte pe care vreau să le dezvolt în România”, a declarat Alexandra Nechita.

 

Cine este Alexandra Nechita, supranumită „Micuța Picasso”

 

S-a născut la Vaslui, în luna august a anului 1985, însă destinul a făcut ca, la nici doi ani, Alexandra Nechita să ajungă în Los Angeles, SUA. Nu împlinise încă 9 ani când a avut prima expoziţie personală în Biblioteca Municipală. Darul ei fusese deja remarcat de presa locală, care a numit- o atunci ”micuţa Picasso”.

Emisiuni de mare audienţă, precum Sunday Morning with Charles Osgood (Cbs), Today (Nbc), Oprah Winfrey Show, au consacrat- o definitiv pe Alexandra în rândul publicului american. Cum e şi firesc, ea a devenit o mândrie a Americii şi a României, în acelaşi timp.


Citește și: EXCLUSIV/ Solistul Ionuț Galani e de nerecunoscut. A slăbit 50 de kilograme în 6 luni!


 

Citește mai multe despre alexandra nechita și micuta picasso pe Libertatea.

Comentarii