Mergi direct la conținut »
Cum arată fiica lui Liviu Dragnea. Alexandra se iubește de patru ani cu un cântăreț celebru
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată fiica lui Liviu Dragnea. Alexandra se iubește de patru ani cu un cântăreț celebru

Cum arată fiica lui Liviu Dragnea. Alexandra se iubește de patru ani cu un cântăreț celebru

Alexandru Mațaev și fiica lui Liviu Dragnea se iubesc de patru ani, într-o discreție totală. Niciunul dintre ei nu au dat detalii despre povestea lor de dragoste.

De Livia Lixandru,

În 2013 moldoveanul Alex Maţaev, acum în vârstă de 27 de ani, a ridicat în picioare publicul şi a impresionat juriul  X-Factor România, după ce a cântat piesa „I Don’t Wanna Miss A Thing“, a trupei Aerosmith.

Alexandru Mațaev și fiica lui Liviu Dragnea se iubesc de patru ani.

FOTO: Roxana Enache

Deși este iubita unui cântăreț, Alexandrei Dragnea nu-i place să iasă la evenimente mondene împreună cu artistul Alexandru Mațaev. Aceștia ies destul de rar în public.

În 2014 și-a făcut curaj pentru o ședință foto de senzație. Tânăra a renunțat la inhibiții și a acceptat să pozeze în sânii goi pentru fotografa Roxana Enache. Imaginile alb-negru au devenit virale.

Foto: Roxana Enache

Cum a început povestea lor de dragoste

Alex Mațaev și Alexandra Dragnea s-au cunoscut în culisele X Factor, acolo unde tânăra a venit special să își susțină preferatul. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar de atunci sunt nedespărțiți. La scurt timp după ce a început povestea lor de dragoste, Alex a mărturisit că nu se teme de tatăl iubitei lui, având în vedere că iubirea dintre ei este atât de mare.

Fiica lui Liviu Dragnea a devenit cunoscută și după ce a filmat alături de Alex videoclipul piesei „Cu capul în nori”.

Din căsnicia cu Bombonica Prodana, Liviu Dragnea mai are și un băiat, pe nume Valentin.

Citește și


„Români până la moarte”, serial Libertatea.ro. Umilință și corpuri care zac în morgile din Spania și Italia


 

Close
Închide
  Close