Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alina Pușcaș interpretează rolul unei femei care-și joacă bărbatul pe degete. Scene fierbinți în filmul lui Vârciu

Alina Pușcaș interpretează rolul unei femei care-și joacă bărbatul pe degete. Scene fierbinți în filmul lui Vârciu

Alina Pușcaș se numără printre vedetele care fac parte din distribuția filmului "Zăpadă, ceai și dragoste", în care Liviu Vârciu are rol principal și este și unul dintre producători. Fiind colegi de trust, șatena a acceptat rolul fără să aibă vreo pretenție financiară.

De Andreea Romaniuc Archip,

Alina Pușcaș își va face debutul pe marele ecran în comedia „Zăpadă, ceai și dragoste”, pentru care a filmat în august 2019. „Am fost foarte încântată pentru că citisem scenariul și am râs cu lacrimi. Rolul meu este cel al Rebecăi …o femeie inteligentă, intrigantă, care își joacă pe degete partenerul de viață pe care de altfel nu-l iubește, pentru un interes foarte clar. Nu vă spun mai multe acum. Chiar sper să aibă succes și să ajungă și pe Netflix! Sincer, am jucat pro bono cu mențiunea ca, în cazul în care e un super succes, facem o continuare în care voi avea și un onorariu frumos”, ne-a spus vedeta, despre înțelegerea făcută cu Liviu Vârciu.

Prezentatoarea TV ne-a dat detalii despre cea mai picantă scenă din film: „Am avut o singură secvență în care îmi arătam mai mult un picior într-o joacă, gen hârjoneală de amorezi care se soldează cu o ceartă de fapt. Nu apar dezbrăcată, nu apar nici măcar semi-nud, sunt mereu chiar îmbrăcată”, a declarat, pentru Libertatea, Alina Pușcaș.

Close
Închide
  Close