MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2018 17:35

Alina Vidican vs Valentina Pelinel. Ce ținute au purtat acestea la cununia civilă | FOTO

Distribuie

Cristi Borcea se căsătorește astăzi, miercuri, 12 septembrie cu Valentina Pelinel, cea care îi va deveni cea de-a treia nevastă, dar și cea care îl va face din nou tătic, blonda fiind însărcinată cu gemeni.
La anterioara sa relație care s-a concretizat cu o căsătorie, cea cu fostul politician Cristian Boureanu, valentina Pelinel a arătat impecabil, alegând o rochie scurtă, care să-i pună în valoare silueta de model.
La cununia civilă cu Cristian Boureanu, Valentina Pelinel a purtat o ținută albă, în care a arătat foarte bine. Valentina Pelinel s-a căsătorit cu Cristian Boureanu în anul 2007 și a divorțat de acesta în anul 2014.


La rândul ei, Alina Vidican a ales o ținută foarte provocatoare la ultima sa cununie civilă, ea cu omul de afaceri Cristi Borcea. Ea a purtat o rochie de culoare aurie, scurtă, care i-a scos în evidență atuurile fizice cu care a fost înzestrată de Mama-Natură.
Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016. Cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011.


Citește și: VIDEO / Anda Adam a avut o copilărie… sălbatică: „Făceam varză salteaua părinților!”


 

Citește mai multe despre alina vidican, Valentina Pelinel, cununie civila, rochii, tinute și vestimentație pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii