Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Amalia Năstase arată spectaculos după ce a slăbit 32 de kilograme. „Am zis că nu îmi tai stomacul”

Amalia Năstase arată spectaculos după ce a slăbit 32 de kilograme. „Am zis că nu îmi tai stomacul”

Amalia Năstase arată mai bine ca niciodată, după ce a scăpat de 32 de kilograme. Fosta soție a lui Ilie Năstase a povestit cum a luat decizia de a-și recăpăta silueta pierdută în urmă cu patru ani, când a devenit din nou mama pentru a treia oară.

De Livia Lixandru,

Chiar dacă a slăbit atât de mult, Amalia nu a avut nevoie să își taie pieile, așa cum s-a întâmpalt în cazul altor persoane publice. Mândră de rezultat, Amalia poartă din nou haine mulate și arată mai bine ca niciodată. Mai mult, ea și-a schimbat și look-ul, renunțând la părul lung.

„Am slăbit 32 de kilograme, am făcut o cură de slăbire anul acesta. Eu am ținut tot timpul diete, dar nu oscilam atât de mult cum am făcut-o în ultimii patru ani. Nu mi-a fost poftă de absolut nimic, sper să nu se mai pun înapoi pentru că știu prin ce am trecut ca să le pierd.

Am avut noroc că nu a trebuit să-mi tai pieile, se putea duce totul la vale. Eu realizam pentru că nu mai intram în haine, știam că sunt grasă, m-am întâlnit cu medicul estetician și i-am spus să mă taie.

Am zis că nu-mi tai stomacul, așa că am hotărât să țin o dietă. Nu e o fericire să tragi după tine 32 de kilograme.”, a declarat Amalia Năstase, la Star Matinal, potrivit Spynews.

Close
Închide
  Close