De Florian Gheorghe,

Motivul internării sale este unul șocant. Artistul, personaj de istorie pe scena rock românească, a decis însă să ni-l destăinuie, pentru că a-ți recunoaște problemele reprezintă primul pas spre vindecare. Vizibil schimbat, aproape de nerecunoscut, fără pletele ce-l făceau inconfundabil, Amedeo face mărturisiri incredibile la câteva zile de la externarea sa: “Nu mi-e rușine să ascund faptul că alcoolul îmi schimbă creierul chiar și dacă beau un pahar. Afecțiunea mea e rară, chiar doctorii mi-au zis, pot fi afectat chiar și dacă pun în gură o picătură de vin. Am ajuns la spital după un șoc nervos puternic, atât de panicat și sperat am fost într-un carusel al regăsirii, încât n-am crezut că voi mai fi om normal vreodată. Nu e vorba de alcoolism. S-a întâmplat să intru într-o profundă tulburare de natură psihiatrică în contact cu alcoolul”, a povestit, cu sinceritate, Amedeo despre cumpăna sa.

Amedeo este un caz unic în branșa artistică, fiindcă e prima oară când cineva recunoaște că a ajuns la Psihiatrie. Rockerul le mulțumește însă doctorilor pentru răbdarea cu care l-au tratat: “Am fost atât de tulburat, încât a trebuit să fiu chiar imobilizat. Nu știu ce m-aș fi făcut fără susținerea iubitei mele și a lui Marian Ionescu, de la Direcția 5, singurul din exterior care a știut de starea mea și care mi-a fost un real sprijin în perioada de recuperare”,

Iată cum arăta trupa Voltaj în 1987 – așadar, în urmă cu 31 de ani! Amedeo Bolohoi este al doilea din stânga

Amedeo a locuit aproape 10 ani în Olanda și a cântat cu trupa sa, Olly de Quartz, în toată zona de vest a Europei. De când s-a întors în România, viața lui pare urmărită de ghinion. În urmă cu doi ani, Amedeo a căzut pe stradă! Spre norocul lui, prin zonă trecea Gabi  Nicolau, solistul trupei Krypton, care, deși e doctor veterinar, și-a dat seama imediat că Amedeo a suferit un infarct și l-a dus de urgență pe Amedeo la camera de gardă a Spitalului Colțea.


VIDEO EXCLUSIV/Andreea Marin a vorbit despre problema pe care a avut-o fiica ei: “Violeta nu ar fi mers corect, dacă nu am fi acționat la timp”

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse