Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Amedeo Bolohoi, internat la Psihiatrie! Fondatorul trupelor Voltaj și Quartz a stat șase săptămâni la “Obregia”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Amedeo Bolohoi, internat la Psihiatrie! Fondatorul trupelor Voltaj și Quartz a stat șase săptămâni la “Obregia”

EXCLUSIV/ Amedeo Bolohoi, internat la Psihiatrie! Fondatorul trupelor Voltaj și Quartz a stat șase săptămâni la “Obregia”

Amedeo Bolohoi a fost internat la Psihiatrie. Timp de șase săptămâni, mai nimeni nu a știut de soarta celui care a fondat trupele Voltaj și Quartz, dispariția sa creând panică inclusiv printre cunoșțințele sale. “Da, am am ajuns în stare gravă la  Spitalul de Psihiatrie “Al. Obregia”, unde am fost sub tratament timp de șase săptămâni”, ne-a declarat el.

De Florian Gheorghe,

Motivul internării sale este unul șocant. Artistul, personaj de istorie pe scena rock românească, a decis însă să ni-l destăinuie, pentru că a-ți recunoaște problemele reprezintă primul pas spre vindecare. Vizibil schimbat, aproape de nerecunoscut, fără pletele ce-l făceau inconfundabil, Amedeo face mărturisiri incredibile la câteva zile de la externarea sa: “Nu mi-e rușine să ascund faptul că alcoolul îmi schimbă creierul chiar și dacă beau un pahar. Afecțiunea mea e rară, chiar doctorii mi-au zis, pot fi afectat chiar și dacă pun în gură o picătură de vin. Am ajuns la spital după un șoc nervos puternic, atât de panicat și sperat am fost într-un carusel al regăsirii, încât n-am crezut că voi mai fi om normal vreodată. Nu e vorba de alcoolism. S-a întâmplat să intru într-o profundă tulburare de natură psihiatrică în contact cu alcoolul”, a povestit, cu sinceritate, Amedeo despre cumpăna sa.

Amedeo este un caz unic în branșa artistică, fiindcă e prima oară când cineva recunoaște că a ajuns la Psihiatrie. Rockerul le mulțumește însă doctorilor pentru răbdarea cu care l-au tratat: “Am fost atât de tulburat, încât a trebuit să fiu chiar imobilizat. Nu știu ce m-aș fi făcut fără susținerea iubitei mele și a lui Marian Ionescu, de la Direcția 5, singurul din exterior care a știut de starea mea și care mi-a fost un real sprijin în perioada de recuperare”,

Iată cum arăta trupa Voltaj în 1987 – așadar, în urmă cu 31 de ani! Amedeo Bolohoi este al doilea din stânga

Amedeo a locuit aproape 10 ani în Olanda și a cântat cu trupa sa, Olly de Quartz, în toată zona de vest a Europei. De când s-a întors în România, viața lui pare urmărită de ghinion. În urmă cu doi ani, Amedeo a căzut pe stradă! Spre norocul lui, prin zonă trecea Gabi  Nicolau, solistul trupei Krypton, care, deși e doctor veterinar, și-a dat seama imediat că Amedeo a suferit un infarct și l-a dus de urgență pe Amedeo la camera de gardă a Spitalului Colțea.


VIDEO EXCLUSIV/Andreea Marin a vorbit despre problema pe care a avut-o fiica ei: “Violeta nu ar fi mers corect, dacă nu am fi acționat la timp”

 
 
Close
Close
Închide