De Simona Josan,

CNA a amendat, marţi, cu 20.000 de lei, postul Antena 1, din cauză că în emisiunea „Acces direct” a fost încălcat dreptul la imagine al Ioanei Tufaru, dar şi pentru faptul că publicul a fost dezinformat, întrucât programul respectiv era o ficţiune şi nu un reportaj, aşa cum a fost prezentat.
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, ediţiile din 4 şi 5 februarie ale emisiunii „Acces direct” de la Antena 1. În cele două ediţii a fost prezentat un material cu Ioana Tufaru, fiica regretatei cântăreţe Anda Călugăreanu, în care un reporter al postului şi Adriana Bahmuţeanu îi dădeau lecţii de igienă. În urma difuzării acestor emisiuni, CNA a primit peste 100 de reclamaţii de la telespectatori.
La şedinţa de marţi a CNA a fost prezent şi Cristian Ionescu, managerul redacţiei care produce emisiunea „Acces Direct”, care a spus că Antena 1 are o relaţie contractuală cu Ioana Tufaru, care a început anul trecut. Potrivit lui Ionescu, cel mai recent contract pe care Antena 1 îl are cu Ioan Tufaru este valabil până la 28 februarie 2013. Ulterior, reprezentanţii departamentului Juridic al CNA au spus că acest contract a fost semnat chiar pe 4 februarie, ziua în care a fost difuzată la Antena 1 prima emisiune despre Ioana Tufaru.
„Aici dezvoltăm un scenariu, avem o poveste pe care am dezvoltat-o de anul trecut. Ioana Tufaru a venit către noi ca un personaj, care se construise deja la o altă televiziune. Am decis să construim această poveste care are 80% la bază viaţa ei reală”, a spus Cristian Ionescu, precizând că relaţia cu Antena 1 este şi una din principalele surse de venit ale Ioanei Tufaru.
El a prezentat-o pe Ioana Tufaru ca pe „un om dezinhibat”, al cărei vis este acela de a deveni actriţă, precizând că aceasta a cunoscut „scenariul” ediţiilor din 4 şi 5 februarie ale „Acces direct” şi a fost de acord cu el.
Citește și:
CONSECINȚELE episodului „CLEIUL DIN URECHI”. O companie și-a retras reclama de la emisiunea Simonei Gherghe, după imaginile cu Ioana Tufaru
 
 
 

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.