MENIU CAUTĂ

Ana Baniciu și Raluk au pățit-o la Asia Express. “E cel mai dificil moment”

Distribuie

Ana Baniciu și Raluk au pățit-o la Asia Express. Echipa fetelor este unită de o pasiune pentru sport și pentru muzică, iar cele două au declarat că alăturarea în această formulă este de bun augur, de aceea sunt hotărâte să-și învingă toate temerile către marele premiu.

Ana  pare să fie motivată de lupta la foc continuu de pe teritoriul asiatic: ,,Ne-am montat să facem tot, iar acum dacă ne dai o temă ne apucăm de ea imediat”, în vreme ce colega ei de echipă, Raluk, dezvăluie și greutățile acestei experiențe. Cu doar un dolar pe zi, vedetele nu își pot asigura cazarea, de aceea sunt nevoie să se descurce pe cont propriu: ”Cel mai greu ni se pare gãsitul cazãrii, e cel mai dificil moment, pentru cã oamenii sunt reticenţi. Şi nici nu înţeleg engleza!”.

Ana Baniciu și Raluk, împreună în Vietnam

Ana și Raluk se așteaptă ca show-ul să devină din ce în ce mai greu. În aceste momente, în timpul filmărilor, toți cei implicați trec prin foarte multe provocări, iar experiența pare că îi va transforma complet. Adrenalina i-a motivate încă din primele zile, iar această aventură este trăită cu intensitate maximă de toate cele 14 vedete participante.

Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție,  fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reuşesc să doarmă sunt lucruri care vor depinde numai și numai de ei, de abilitățile și norocul lor. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.

Citește și


Cum a cerut-o prințul Harry în căsătorie pe actrița Meghan Markle: „Am reușit să te surprind”


 

Citește mai multe despre ana baniciu pe Libertatea.

Comentarii