Mergi direct la conținut »
Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a primit Golden Buzz de la Mihai Petre la Românii au talent, a impresionat în finală cu o melodie a lui Prince | FOTO & VIDEO Galerie foto
7imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a primit Golden Buzz de la Mihai Petre la Românii au talent, a impresionat în finală cu o melodie a lui Prince | FOTO & VIDEO

Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a primit Golden Buzz de la Mihai Petre la Românii au talent, a impresionat în finală cu o melodie a lui Prince | FOTO & VIDEO

Ana Maria Pantaze a interpretat în finala Românii au talent melodia Purple Rain a celebrului arist Prince.

De Dana Aramă,

Ana Maria Pantaze, cea care a primit Golden Buzz de la juratul Mihai Petre, a reușit să impresioneze din nou la show-ul Românii au talent.

„Nici acum nu am învățat notele muzicale. Cânt după ureche”, a spus ea înainte de a intra în finală.

„Nu mă așteptam să merg în finală. După ce am apărut la televizor, a început să mă recunoască lumea pe stradă. Bineînțeles că mă ascudeam. Mi-e un pic frică pentru că eu nu am mai cțntat niciodată cu band”, a adugat ea.

„Sunt atât de încântat. Ea e numărul special pentru mine. E prima dată când am apăsat Golden Buzz. Am simțit așa. Reprezintă ideea pentru care a fost creat acest show. ce o scoate pe ea din mulțime e că e un număr simplu. Cântă din pasiune. despre asta e vorba. E rețeta câștigătoare”, a spus Mihai Petre după prestația preferatei lui.

„A fost foarte bine. Vreau să te relaxezi. Mi se pare că ești așa emoționată cum am fost eu când m-am măritat. Vreau să iei traba asta în serios, vreau să mai aud de tine”, a comentat Andra.

„Cred că vei ajunge departe. dar eu am să trec pe la tine că mai am ceva de la sulfilat. Stau la coadă și la concertele tale și la atelier”, a spus Florin Călinescu.

„Mi se pare că e o mare șansă și mă bucur foarte tare când văd oameni ca ea care vin să-și urmeze pasiunea”, a ]ncheiat Andi Moisescu.


Citește și:

Papa Francisc, la Iași. O familie cu 28 de membri îi va vorbi Suveranului Pontif despre greutățile și bucuriile din viața lor

Close
Închide
  Close