MENIU CAUTĂ
28 Noi. 2013 11:54 , de Geo Berciu

Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile: „AM FURAT ARGINTĂRIE cu Mădălin Voicu Jr. şi AM DUS-O LA AMANET”

Distribuie

Recent, într-unul dintre episoadele reality-show-ului "Prodanca și Reghe: afaceri de familie", în care apare împreună cu toţi cei dragi impresara de fotbalişti a povestit întâmplări neştiute din copilăria ei şi a "fratelui" Mădălin Voicu Jr.

„Familia Voicu este a doua familie a mea. Eu acolo îmi petreceam zilele, nopțile, Mădălin e fratele meu. Mădălin a stat foarte mulți ani la bunici. Ei l-au crescut – Ion Voicu și Madlene. Era un om minunat, de o calmitate și de un bun-simț și de o eleganță… Acolo se întâmplau toate lucrurile frumoase din viața noastră. Acolo se plimbau fetele cu băieții, băieți cu fete, acolo auzeam toate poveștile astea, acolo se îndrăgosteau unii de alții, acolo ne jucam… Era Universul nostru.

Noi avem povestiri aparte. Noi am vrut să-i furăm Stradivarius-ul lui Ion Voicu, eu cu nepotul, cu Mădă. Ar trebui să petrec ani de zile să vă povestesc câtă argintărie am furat din casă – și de la mine și de la bătrân, cum le vindeam la o casă de amanet și Ion Voicu și mama se duceau și le recuperau… Fără cuvinte!”, a mărturisit Anamaria Prodan la Euforia TV.

Citește mai multe despre Anamaria Prodan pe Libertatea.

Comentarii