De Denisa Macovei,

Anamaria Prodan nu se uită la bani atunci când vine vorba de pasiunile ei. Și cum printre pasiuni se numără și bijuteriile de lux, impresara nu are nici o problemă să cheltuiască o avere atunci când vrea să-și satisfacă un capriciu.

Anamaria Prodan nu iese din casă fără bijuterii supervaloroase
Anamaria Prodan are doar bijuterii scumpe

De curând, Anamaria și-a mărit colecția de bijuterii scumpe, așa că a profitat și le-a etalat chiar la evenimentul de lansare a restauranului Adinei Bourceanu, fina ei. Doar ceasul de la mâna ei valoara în jur de 300.000 de euro, astfel că restul bijuteriilor completau jumătatea de milion de euro. Pe lângă ceasul din aur alb cu peste 350 de diamante, Anamaria mai avea trei brățări cu diamante în valoare totală de 50.000 de euro, alte 6 brățări din aur alb și galben cu diamante care împreună făceau 100.000 de euro, la care se adăuga inelul ei de logodnă, care ajunge undeva la 150.000 de euro

„Eu îmi cumpăr orice îmi place și niciodată nu mă uit la preț. Contează, în primul rând, să-mi placă ce îmi cumpăr, să mă simt bine în hainele respective și, bineînțeles, să-mi stea și bine. Recunosc că îmi place să fiu în trend de fiecare dată. Mă răsfăț când am ocazia. Îmi fac toate poftele și îmi cumpăr bijuteriile pe care le iubesc”, recunoaște Anamaria.

Nici la capitolul haine nu se lasă mai prejos

Nu doar bijuteriile sunt marea ei pasiune, ci și hainele și accesoriile de firmă. Nu de puține ori Anamaria Prodan și-a cumpărat ținute fie direct de podiumurile de modă, fie din colecțiile-unicat realizate de creatori celebri.

De fiecare dată impresara nu s-a uitat la bani, ci a ales doar cele mai exclusiviste piese vestimentare. Impresara susține că preferă să cheltuiască mai mulți bani pe o rochie, decât să riște să ajungă la un eveniment și altcineva să fie îmbrăcată ca ea.

Citește și:

Cum sparge primarul Băluță banii publici: aproape 120.000 de euro pentru artiști cu tarife supraevaluate, de ”Zilele Sectorului 4”

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi