Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > ANCA ŢURCAŞIU A DESCOPERIT ELIXIRUL TINEREŢII! Uite ce mănâncă pentru a avea un corp de puştoaică la 43 de ani

ANCA ŢURCAŞIU A DESCOPERIT ELIXIRUL TINEREŢII! Uite ce mănâncă pentru a avea un corp de puştoaică la 43 de ani

Prezentă zilele trecute la un eveniment dedicat oamenilor de afaceri din Bacău, artista ne-a declarat că se menţine în formă cu…ardei iuţi, dar nu de orice fel, ci cu cei proveniţi din Kuala Lumpur, Malaezia. Un timp a preferat ardeii româneşti, dar, dat fiind că are nevoie să ştie în ce condiţii sunt crescuţi, şi-a făcut o mică plantaţie acasă, unde a pus seminţe aduse din Asia: “Am tot fost întrebată cum mă menţin în formă. Nu-mi place să vorbesc despre asta! E ceva mai aparte. Mănânc ardei iuţi. Mulţi. Cred că de asta îmi menţin talia! Câţi mănânc? 7-8 pe zi, poate şi mai mulţi!“, a spus Anca Ţurcaşiu, zâmbind. Zilele trecute, vedeta le-a cântat oamenilor de afaceri din Bacău, prezenţi la Topul Firmelor.

A făcut ravagii pe plaja din Mamaia

Cântăreaţa le-a sucit minţile milionarilor în momentul în care a urcat pe scenă într-o rochie roşie… ca ardeiul şi mulată pe trupu-i de sirenă. Prima apariţie sexy a vedetei a fost imediat după Revoluţie, când a dansat Lambada şi şi-a unduit trupul în filmul “A doua cădere a Constantinopolului“. Şi e deja de notorietate că, în fiecare an, ea face furori pe plaja din Mamaia, în costum de baie.
foto: Mircea Marinescu

Close
Închide
  Close