Mergi direct la conținut »
Anda Adam negociază pentru o nouă emisiune. Cere o grămadă de bani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anda Adam negociază pentru o nouă emisiune. Cere o grămadă de bani

Anda Adam negociază pentru o nouă emisiune. Cere o grămadă de bani

Anda Adam este în negocieri cu un post de televiziune, pentru participarea la o nouă emisiune. Artista nu se lasă ușor convinsă și ar cere o sumă mare de bani pentru a-și da acordul. Cântăreața Anda Adam ar urma să facă parte dintr-un proiect de la postul de televiziune Antena 1. Potrivit click.ro, artista a fost solicitată să participa la următoarea ediție a reality show-ului Asia Express, pe care Antena 1 îl va difuza din primăvară, dar pentru care filmările ar urma să înceapă în această toamnă.

De Dana Aramă,

Pentru a participa la emisiunea respectivă, Anda Adam își negociază la sânge contractul. Astfel, conform sursei menționate, vedeta ar urma să primească doar ea în jur de 20.000 de euro, sumă ce s-ar putea dubla având în vedere că discuţiile se poartă în familie, dat fiind că Anda Adam ar urma să participe la show-ul respectiv alături de soțul ei, Sorin.

Anda Adam este prezentă pe scena muzicală din România din anul 1999. În vârstă de 38 de ani, artista are o carieră de succes în spate. În ceea ce privește viața personală, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei din anul 2015. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Evelin.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Close
Închide
  Close