Mergi direct la conținut »
Scene de senzație cu Anda Adam și fiica ei. Ce au făcut mama și fiica pe scenă | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scene de senzație cu Anda Adam și fiica ei. Ce au făcut mama și fiica pe scenă | FOTO

Scene de senzație cu Anda Adam și fiica ei. Ce au făcut mama și fiica pe scenă | FOTO

Anda Adam a fost prezentă l un eveniment care a avut loc într-un parc de distracții din Capitală. Artista s-a urcat pe scenă, însă nu singură, ci în compania simpaticei ei fiice, Evelin, alături de care a făcut spectacol total.

De Dana Aramă, Ana Maria Păsat,

Vedete îndrăgite de public au petrecut câteva ore de neuitat alături de copiii lor într-un parc de distracții din Herăstrău. Vineri seara a avut loc Back to School Party, ultima mare petrecere înaintea începerii școlii, astfel că invitații, alături de cei mici, s-au bucurat de atracțiile parcului și au asistat și la un concert special susținut de Xonia.

Anda Adam a sosit alături de fiica ei, Evelin. Micuța s-a plimbat cu trenulețul colorat, s-a învârtit în caruselul pentru copii, pentru ca apoi să urce alături de mama ei pe scenă și să danseze pe muzica Xoniei.


A fost prima reprezenație publică de acest tip a micuței în vârstă de aproape doi ani, iar publicul prezent în parc a răsplătit-o cu multe aplauze. Anda Adam a radiat alături de fetița ei, de care a fost nedezlipită pe scenă și alături de care a oferit un adevărat spectacol.

„Să vedem acum cum vom fi plătite… ca dansatoare”, a glumit Anda Adam la finalul reprezentației oferite alături de fiica sa.


Citește și: GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!


 

Close
Închide
  Close