Mergi direct la conținut »
Andra a impresionat-o pe Iulia Albu. Artista, lăudată de fashion-editor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andra a impresionat-o pe Iulia Albu. Artista, lăudată de fashion-editor

Andra a impresionat-o pe Iulia Albu. Artista, lăudată de fashion-editor

Fashion-editorul Iulia Albu a fost impresionată de una dintre aparițiile pe care Andra le-a avut la un recent concert al său. 

De Dana Aramă,

Cunoscută pentru faptul că este foarte critică atunci când vine vorba de aparițiile publice ale vedetelor din showbiz-ul autohton, Iulia Albu s-a arătat extrem de încântată de Andra. Fashion-editorul a lăudat una dintre ținutele cu care cântăreața s-a afițat la un recent spectacol pe care l-a avut.

„Îmi place în mod deosebit această imagine cu Andra!

Mi se pare atât de umană și în același timp atât de puternică această imagine a Andrei desculță pe scenă. Îmi pare rău că nu am fost la concertul ei, dar cu prima ocazie voi merge cu siguranță”, a scris Iulia Albu pe blogul ei.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.  Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.


Citește și:

Boala care ucide de trei ori mai mulți români decât cancerul. Medic: „Reprezintă aproximativ 58% din totalul deceselor în România”

Close
Închide
  Close