De Andreea Romaniuc Archip,

După ce s-a speculat că s-ar fi despărțit deja de noul său iubit, Ștefan Manolache, Andreea Antonescu a lămurit situația ei amoroasă miercuri seară, la un eveniment monden.

Andreea Antonescu

„Suntem în continuare într-o relație. Privim în mare lucrurile esențiale și nu ne împiedicăm în amănunte. Am tot fost plecați, ba la munte, ba la Iași, ba la Galați, acum în Londra. Ștefan nu ajunge cu mine la concerte, pentru că fiecare dintre noi are jobul lui. Eu sunt cu programul un pic mai lejer, pe de altă parte el lucrează în televiziune”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu alături deiubit și de fiica ei, Sienna

În ceea ce privește separarea oficială de tatăl fiicei sale, lucrurile stagnează. Mai mult, artista nu a simțit nevoia de a-i da vreo explicație lui Traian legată de Ștefan. „Între noi doi relația s-a sfârșit încă din mai, a fost foarte conștient că la un moment dat se vor întâmpla anumite schimbări și nu am stat până în momentul de față să discutăm statusul oricăruia dintre noi”, a precizat ea.

Despărțită de Sărbători de fiica ei

Sienna va petrece sărbătorile de iarnă în America

Cântăreața va bifa o premieră la finalul acestui an. Andreea Antonescu va rămâne în țară, în timp ce fiica ei va pleca în vacanță peste Ocean, unde se va întâlni și cu tatăl ei.

O IT-istă din Cluj a distrus mașinile vecinilor! Motivul uluitor: 'Le cumpăr altele, numai să...'
Recomandări

O IT-istă din Cluj a distrus mașinile vecinilor! Motivul uluitor: 'Le cumpăr altele, numai să...'

„Nu mai e nici o noutate din punctul acesta de vedere (n.r. – legată de divorț). Tot ce pot să spun este că Sărbătorile le voi petrece în România, pentru că am foarte multe concerte aici, iar Sienna va pleca alături de mama și de fratele meu în State. Îmi va fi foarte greu să stau de Crăciun fără ea, dar promit să recuperăm. A fost dorința Siennei, și-a dorit foarte tare să petreacă Sărbătorile acolo, îi place mult de tot cum sunt locurile împodobite. Va fi și tatăl ei prezent. Ei vor merge în mai multe excursii în State, nu vor merge doar la noi acasă. Vor merge în partea de L.A., unde vor sta mai mult timp, după care vor ajunge și în Vegas”, ne-a spus Andreea Antonescu.

Foto: Sorin Cioponea, facebook /Video: Robert Hanciarec

Citeşte şi:

Anchetă bombă în sistemul bancar: BRD s-a autodenunțat la Parchet că a dat mită în cadouri funcționarilor Casei de Sănătate

Ministerul Sănătății: 300.000 de persoane sunt afectate de demență și doar 3.000 de cazuri pe an sunt diagnosticate. Boala pe care o confundăm cu bătrânețea

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale: „M-a lovit în abdomen. Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci