MENIU CAUTĂ

Andreea Antonescu, Inna, Nicoleta Luciu, Viorel Lis, Alina Plugaru şi Puya au ceva în comun: rudele i-au făcut să sufere

Distribuie

Verişoara Andreei Antonescu, acuzată de prostituţie

Ana Maria, verişoara de gradul II a cântăreţei Andreea Antonescu, este acuzată că s-ar fi prostituat în perioada în care a locuit în Elveţia, între 2008 şi 2011, de surse citate în presă. Tânăra ar fi locuit acolo împreună cu un bărbat însurat şi ar figura în baza de date a Poliţiei din Bellinzona, ca practicantă a prostituţiei. De asemenea, verişoara Andreei Antonescu s-ar fi lăsat filmată în timpul unor partide de sex oral şi normal pentru a atrage noi clienţi în baruri, informează sursele citate.

Fratele lui Puya, ucis de o supradoză

Zilele trecute, fratele hip-hop-erului Puya, Alexandru Gărdescu, a fost descoperit fără suflare de poliţişti, în apartamentul său din Italia. Conform presei italiene, Alex ar fi murit din cauza unei supradoze, dat fiind faptul că lângă trupul neînsufleţit al românului a fost găsită o seringă. Zilele acestea, investigaţiile suplimentare care vor fi efectuate, dar şi o autopsie, vor clarifica datele exacte ale decesului.

Tatăl Innei a omorât un motociclist

Pe vremea când Inna bătea la porţile afirmării, în urmă cu trei ani, Georgic Apostoleanu, tatăl vedetei, a accidentat mortal un motociclist. Recent, în timp ce fiica sa avea concerte prin America Latină, părintele ei se afla pe holurile tribunalelor, în încercarea de a amâna pronunţarea sentinţei. El cere inclusiv prelungirea dovezii ce ţine loc de permis de conducere, provocând revolta tatălui celui decedat din neglijenţa lui Apostoleanu. ”Tatăl meu este în pământ, iar el nici nu ne bagă în seamă. Vrea doar să şofeze şi cere amânări”, le-a declarat Traian Preoteasa, fiul victimei, reporterilor noştri.

Ion Luciu, părintele Nicoletei Luciu, a fost prins la furat

Coşmarul puşcăriei îl tot chinuia de ceva vreme pe Ion Luciu, el fiind prins în timp ce fura o roată de la o Dacia. Din fericire pentru tatăl Nicoletei Luciu, acesta nu va face nici o zi de închisoare, scăpând doar cu o amendă de 300 de lei. De altfel, relaţiile dintre Ion şi fiica sa au fost de-a lungul timpului extrem de încordate, vedeta acuzându-l că o maltrata în copilărie, când se îmbăta.

Ginerele lui Viorel Lis a ucis un taximetrist

În toamna anului trecut, Răzvan Barbu a provocat un cumplit accident de maşină, care s-a soldat cu moartea taximetristului Marian Baicu. Se pare că Răzvan, soţul Alinei, fiica lui Viorel Lis din prima căsnicie, era băut în momentul accidentului.

Fratele Alinei Plugaru a făcut puşcărie

Acum doi ani, Bogdan Plugaru, fratele fostei vedete porno Alina Plugaru, a fost eliberat din închisoare după ce a stat încarcerat doi ani şi jumătate pentru furt şi tâlhărie. El a fost închis la Craiova şi, culmea, la doar 19 ani era deja recidivist, prima infracţiune, tot un furt, săvârşind-o în 2005.

Citește mai multe despre Alina Plugaru, Alina Plugaru, Inna și Nicoleta Luciu pe Libertatea.

Comentarii