Mama îi aducea haine pe furiş

Andreea a avut parte atunci doar de susţinerea mamei sale, Valeria Bălan, în timp ce tatăl ei o acuza că este o nerecunoscătoare: “Ea a fost cea care a înţeles mai repede gestul fetei sale, i-a adus pe furiş haine şi-i transporta zilnic de la Ploieşti mâncare gătită. Tatăl ei nu s-a împăcat cu gândul că a pierdut afacerea, semn că de zece ani tot încearcă să găsească o înlocuitoare a Andreei ori fete pe tiparul Andrè”, a mai povestit impresarul. Contactată de reporterii ziarului Libertatea, Andreea Bălan nu s-a abţinut să nu-şi “taxeze” tatăl: “Nu părinţii mei gestionau banii, ci doar tatăl meu. Mama şi cu mine nu am ştiut niciodată cât s-a câştigat cu exactitate în Andre. Mama nu a avut nici o legătură cu muzica. Ea mereu m-a susţinut să învăţ”. Cât îl priveşte pe Săndel Bălan, acesta nu consideră că i-ar fi făcut vreun rău atât de mare fiicei sale, încât ea să fugă de acasă: “Era normal să gestionez eu banii Andreei, mai ales pe vremea când ea era minoră. E adevărat, am avut un stil milităresc cu ea, dar i-am făcut un bine, zic eu”, ne-a declarat acesta.

Săndel Bălan i-a tocat averea?

Andreea Bălan: «N-am ştiut niciodată câţi bani am câştigat cu trupa Andrè»Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au câştigat sute de mii de dolari cât au fost împreună. Însă în timp ce colega ei şi-a cumpărat un apartament în Bucureşti, Bălanca s-a văzut nevoită, la 19 ani, să se mute în Capitală, cu chirie. Gurile rele susţin că Săndel Bălan (foto), cel care încasa banii de la concertele fiicei sale, n-ar fi pus nimic pe numele Andreei, dimpotrivă, şi-a achiziţionat el un Peugeot 206 decapotabil, şi-a făcut un studio muzical şi şi-a deschis un plafar. Bălanca a luat-o de la zero când s-a mutat în Capitală şi, în scurt timp, a strâns 80.000 de euro pentru plata unui apartament de lux. Din păcate, nu s-a putut muta în el, construcţia fiind întreruptă, din cauza lipsei de fonduri. Solista locuieşte acum împreună cu iubitul ei, Keo, în vila acestuia.

Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, două tinere de succes : Au vândut peste 1.000.000 de albume împreună

Andreea Bălan: «N-am ştiut niciodată câţi bani am câştigat cu trupa Andrè»

Andreea Antonescu (stânga) şi Andreea Bălan au isterizat publicul la începutul anilor 2000
Trupa Andrè s-a înfiinţat în 1998, iar cele două puştoaice, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, s-au bucurat din start de succes. Au debutat cu albumul “La întâlnire”, în 1999, iar piesa “Liberă la mare”, de pe al doilea album de studio, “Noapte de vis”, le-a crescut brusc popularitatea. În 2002, ele au fost recompensate cu patru discuri de platină şi cu unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor epuizate rapid, fiind formaţia autohtonă cu cele mai mari vânzări, până la acea vreme. În 2001, cântăreţele au primit din partea revistei Bravo distincţia “Cea mai bună trupă pentru adolescenţi”. Formaţia a trecut prin mai multe certuri şi despărţiri în cei patru ani de performanţe muzicale, făcând, la acel moment, deliciul presei. Cele două au rămas, după destrămarea trupei, în relaţii foarte bune, Andreea Bălan fiind, de altfel, şi naşa de botez a micuţei Siena , fiica Andreei Antonescu. (Simona Nichita)
Andreea Bălan: «N-am ştiut niciodată câţi bani am câştigat cu trupa Andrè»Impresarul
Marius Gavrilă
a făcut dezvăluiri
de senzaţie
despre familia
Andreei Bălan
în cartea sa

Acuzații GRAVE de sexism în cazul Simonei Halep! Gestul înjositor făcut de organizatorii de la Roma a stârnit furie pe net!
PARTENERI - GSP.RO
Acuzații GRAVE de sexism în cazul Simonei Halep! Gestul înjositor făcut de organizatorii de la Roma a stârnit furie pe net!
Am GĂSIT-O! Unde se ascunde Adriana Iliescu și DE CE! Viitorul tată al Elizei spune unde e cea mai bătrână mamă din România
PARTENERI - PLAYTECH
Am GĂSIT-O! Unde se ascunde Adriana Iliescu și DE CE! Viitorul tată al Elizei spune unde e cea mai bătrână mamă din România
Horoscop 23 septembrie 2020. Fecioarele au o zi amestecată, cu tendințe puternice și atât de diverse
HOROSCOP
Horoscop 23 septembrie 2020. Fecioarele au o zi amestecată, cu tendințe puternice și atât de diverse
Şoc! Vedeta TV, violată în grup: întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
Telekomsport
Şoc! Vedeta TV, violată în grup: întreaga ţară, înfiorată de primele detalii