Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan se teme să nu fie trasă pe sfoară și refuză să aibă angajați. Face singură tot, de la contabilitate până la costume de scenă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andreea Bălan se teme să nu fie trasă pe sfoară și refuză să aibă angajați. Face singură tot, de la contabilitate până la costume de scenă

Andreea Bălan este, cu siguranță, omul-orchestră, iar termenul de "control freak" a fost parcă inventat pentru ea. Artista își gestionează singură întreaga afacere, de la muzică până la contabilitate, strategii de business și social media. Așa se face că petrece și câte opt ore pe zi vorbind la telefon.

De Andreea Romaniuc Archip,

Andreea Bălan se împarte cu brio între concerte și jobul de mamă. Vedeta își supraveghează îndeaproape cele două fetițe, dar are noroc și cu mama și soțul ei, beneficiind în același timp și de ajutorul unei bone. Prin urmare, artista se poate concentra pe angajamentele profesionale, care nu sunt deloc puține. În plus, multe aspecte din viața artistei sunt publice datorită vlogului, unde este foarte activă. „Este greu, pentru că îmi ocupă foarte mult timp. Pe lângă faptul că mă ocupam de Instagram și de Facebook, acum mă ocup și de vlog, și de TikTok, o nouă aplicație. Eu mă ocup de toate, sunt propriul manager, mă ocup singură de tot ce înseamnă vânzări, strategii, contracte și facturi, sunt și control freak, nu prea vreau să deleg. Stau 8 ore pe zi pe telefon, e ca un job full”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan.

Vedeta și-a ținut fanii la curent constant, atât cu problemele de sănătate prin care a trecut, cât și cu peripețiile din vacanță. „La mine în viață apar subiectele. Scot camera și imediat filmez, important este să fie montajul foarte bun. Am o fată care montează bestial și cam așa merge treaba”, a precizat Andreea Bălan.

Foto: Facebook Video: Bogdan Sorocan

Close
Închide
  Close