MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2018 12:00

Cântă pe cașcaval… la propriu! Andreea Banică și Alex Velea urcă pe scena Festivalul cașcavelei”, în acest weekend

Distribuie

Andreea Bănică și Alex Velea cântă la Festivalul cașcavelei în weekendul acesta! Vedetele sunt dublu câștigate: se întorc acasă cu cașcaval și-n buzunar, și-n traistă! Cel din buzunar, un onorariu consistent, iar cel din traistă, făcut de gospodine pricepute, după rețete vechi.

Andreea Bănică, Emilia Ghinescu, Alex Velea, Minodora, Gheorghe Gheorghiu și Aurel Moldoveanu se numără printre cântăreții care vor urca pe scena festivalului desfășurat în localitatea prahoveană Valea Doftanei, pe stadionul de fotbal din satul Trăisteni sub supravegherea d-lui primar Lucin Nileford Costea, Este cel mai mare și cel mai vechi (are 17 ani!) festival național dedicat acestui tip de brânză.

Și cum la „locul faptei” sunt așteptați la zeci de producători de brânzeturi tradiționale din zonă, dar și producători de pastramă, șuncă și cârnați, ca să nu li se aplece vizitatorilor de la atâta „cașcavea”, se anunță un festin în toată regula și pentru oamenii de rând, dar și pentru vedete!

Cântă pe cașcaval… la propriu! Andreea Banică și Alex Velea urcă pe scena „Festivalul cașcavelei”, în acest weekend

E lucru știut, din anii trecuți, că după ce își încântă admiratorii, cântăreții se lasă și ei încântați de… gustul bucatelor. Cu atât mai mult cu cât e vorba de produse proaspete și artizanale, nu făcute de producători mari, odată ce coboară de pe scenă, ei trec la făcut piața! În plus, și organizatorii au grijă ca vedetele să plece cu sacoșa plină, ca să fie mulțumite și să onoreze invitația la festival și anul următor…


VIDEO/ Kitty Cepraga și-a investit banii într-un scurtmetraj despre emigranți! Vedeta face actorie, regie și este și producător în Italia

Comentarii