Mergi direct la conținut »
Andreea Berecleanu, nașă. Părinte spiritual pentru o colegă de la TV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Berecleanu, nașă. Părinte spiritual pentru o colegă de la TV

Andreea Berecleanu, nașă. Părinte spiritual pentru o colegă de la TV

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu a fost nașă de cununie pentru o colegă de la trustul de televiziune unde lucrează. Ea și soțul său, medicul estetician Constantin Stan, au devenit părinții spirituali al Mihaelei Călin. Prezentatoarea Observatorului de la orele 13:00 și 16:00, de la  Antena 1, Mihaela Călin, s-a căsătorit duminică, 17 iunie. Mihaela Călin și-a unit destinul, la Starea Civilă, cu Daniel Sava, partenerul ei de viață cu care are o relație de șapte ani.

De Dana Aramă,

La eveniment, Mihaela Călin a ales o rochie de culoare roz, la care a asortat un buchet de flori albe. Nașa Andreea Berecleanu a ales o rochie foarte simplă și foarte lejeră.

„Eu, la televizor, o să am dificultate în a-mi schimba numele, probabil, drept urmare o să vă salut în fiecare zi tot cu numele meu, Mihaela Călin. Dar da, de astăzi sunt doamna Sava”, a declarat Mihaela Călin.
 „Mihaela și Daniel. Mihaela Călin până astăzi. De astăzi înainte, Mihaela Sava. Le-am fost alături la cununia civilă și le vom fi și de acum înainte ca prieteni și nași. Și cred că știu de ce ne-au ales. Pentru că avem o energie bună, dincolo de experiență sau de colegialitate, de amintirile frumoase care ne leagă. Suntem fericiți pentru decizia lor! La mulți ani, dragii noștri!”, a menționat Andreea Berecleanu în mediul virtual, acolo unde a postat și o fotografie de la eveniment.

La căsătoria Mihaelei Călin a fost prezentă și vedeta TV Mirela Vaida.

 

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Andrei Zaharescu, din căsnicia lor rezultând doi copii: Eva și Petru. De câțiva ani, Andreea Berecleanu este măritată cu medicul estetician Constantin Stan, alături de care formează un cuplu perfect.


Citește și: REPORTAJ/ Trista istorie a Hipodromului din Ploiești. În căutarea gloriei de altădată și a timpului pierdut/ VIDEO&FOTO


 

Close
Închide
  Close