MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2017 17:20

Andreea Esca și Andreea Berecleanu au plecat împreună. „Toate știrile din România se închid până săptămâna viitoare”

Distribuie

Andreea Esca și Andreea Berecleanu nu vor mai apărea la pupitrul jurnalelor de știri pentru o perioadă.

Andreea Esca și Andreea Berecleanu, despre a căror adevărată relație s-a vorbit multă vreme, sunt două dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri de la TV.

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV, în timp ce Andreea Esca aduce ultimele vești din țară și din lume în cadrul Observatorului de la ora 19:00 de la Antena 1.

Acum, Andreea Esca și Andreea Berecleanu, care la un moment dat au apărut îmbrăcate la fel la pupitrul știrilor, vor lipsi de pe micile ecrane pentru câteva zile.

Cele două au plecat împreună la New York, acolo unde vor participa la lansarea oficială a celebrului Calendar Pirelli, ediția 2018.

Cele două au fost fotografiate în avion, extrem de zâmbitoare.

„I have some news to tell you (n.r. Am niște vești să vă dau): toate știrile din România se închid până săptămâna viitoare! Am plecat la New York!!!!”, a anunțat Roxana Voloșeniuc, redactor-șef la Elle România,  pe o rețea de socializare, acolo unde a publicat și imaginea din avion cu Andreea Esca și Andreea Berecleanu.


Citește și: VIDEO | Canalul de irigații de lângă București e înfundat cu tone de gunoi. Autoritățile nu găsesc nici soluțiile, nici vinovații, dar vor să monteze camere de supraveghere!


 

Comentarii