Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Mantea și Cristi Mitrea, împreună de Crăciun. Cum au fost surprinși alături de fiul lor, David

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, împreună de Crăciun. Cum au fost surprinși alături de fiul lor, David

Andreea Mantea și Cristi Mitrea sunt împreună de Sărbători și petrec ca o adevărată familie, chiar dacă fiecare a luat-o pe drumul său. În Ajun de Crăciun, cei trei au împodobit bradul și au postat o imagine cu ei, pe contul de socializare. David este în culmea fericirii în preajma părinților săi.

De Livia Lixandru,

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au îngropat securea războiului și și-au dat seama că cel mai important este băiețelul lor, David. Prezentatoarea TV de la Kanal D a venit în țară, unde va petrece Sărbătorile alături de familie.

„Yeeeeeyyyy! Am reusit. Am facut bradul! Acasa!”, a scris Andreea Mantea pe una dintre rețelele de socializare. Vedeta a postat și o fotografie în care apare alături de David și Cristi Mitrea.

Andreea Mantea și-a scos tatuajul pe care îl avea la fel cu Cristi Mitrea

Andreea Mantea a trăit o poveste de dragoste tumultuoasă alături de Cristi Mitrea, bărbatul căruia i-a dăruit un fiu și, deși cei doi s-au despărțit înainte de nașterea copilului, părea că socotelile dintre ei nu erau complet încheiate.

Bruneta a făcut recent un gest care nu lasă loc de îndoială – a început procedura de ștergera a tatuajului, unicul, de altfel, pe care și l-a făcut împreună cu fostul ei iubit, după emisiunea „Burlăcița’, la care au participat amândoi și unde s-a înfiripat povestea lor de dragoste. Pe scurt, și l-a scos pe Cristi Mitrea și din suflet, și de sub piele și a documentat momentul pe vlog!

Close
Închide
  Close