MENIU CAUTĂ

Andreea Mantea are un băiat superb, dar e incredibil cum a aflat că e gravidă. Ce s-a întâmplat în timp ce conducea mașina | FOTO

Distribuie

Andreea Mantea este mama unui băiețel frumos de pică, pe care îl iubește ca pe ochii din cap. David a venit pe lume în urmă cu trei ani.
Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea are un băiețel, David, care anul acesta a împinit trei ani. David a venit pe lume în urma poveștii de dragoste pe care bruneta a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Bruneta mărturisea, într-un interviu, cum și-a dat seama că este însărcinată. Se afla la volanul mașinii sale atunci când a realizat că așteaptă un copil.

Vedeta a explicat că a simțit că este gravidă, fără a avea prea multe indicii.

„Eram la volan, conduceam şi mi-am dat seama pur şi simplu că sunt însărcinată. Pe celălalt sens, un şofer a schimbat brusc banda de mers. Eu m-am speriat şi am dus imediat mâna la burtă, în semn de protecţie.

Totul se întâmpla înainte să plec în Portugalia. Am făcut analize, să văd dacă sarcina se dezvoltă normal”, spunea Andreea Mantea la emisiunea pe care Dan Capatos o moderează la Antena 1.

„Eram convinsă că nu pot să rămân gravidă. În trecut, am avut parte de probleme de sănănte foarte grave şi ştiam că este aproape imposibil ca organismul meu să suporte o sarcină”, mai spunea prezentatoarea de televiziune.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Lună Nouă în Rac. Venus va intra în zodia Fecioarei


 

Citește mai multe despre cristi mitrea și sarcină pe Libertatea.

Comentarii