Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Marin are un sfat important pentru Adina, „păpușa de la Glina”. „Acum în fața ta se deschide o altă cale”

Andreea Marin are un sfat important pentru Adina, „păpușa de la Glina”. „Acum în fața ta se deschide o altă cale”

Andreea Marin a fost impresionată de povestea Adinei, „păpușa de la Glina”, așa că nu a stat cu mâinile în sân și a ajutat-o pe fetița de doar 13 ani. Fiind mamă, vedeta a empatizat cu situația și a înțeles imediat greutățile familiei.

De Livia Lixandru,

Andreea Marin a fost profund impresionată de povestea Adinei, ‘păpușa de la Glina’, așa că a sărit în ajutorul ei. Vedeta i-a făcut o mare bucurie adolescentei și i-a dat câteva sfaturi.

Adina și mama ei au fost invitate în platoul de la Răi da` buni , unde au avut parte de o surpriză din partea Andreei Marin. Vedeta i-a făcut o mare bucurie fetiței de la Glina și i-a adus mai multe rochii special făcute pentru ea.

„Înainte de toate, ai trăit o viaţă grea, dar acum în faţa ta se deschide o altă cale, pentru că multe inimi, de acolo, de acasă, cunoscându-te au început să bată pentru tine. Au început să bată pentru familia ta, nu doar pentru tine. Şi pentru că tu ai ales această cale, a lumii care dezvăluie frumuseţea către ceilalţi m-am gândit că ţi-ar fi fost potrivite aceste rochii minunate, create azi noapte pentru tine de către o creatoare la care ţin foarte mult, care mă îmbracă şi pe mine”, i-a spus Andreea Marin, Adinei.

Vedeta a sfătuit-o pe Adina să își termine studiile și să nu abandoneze școala. Andreea Marin s-a bucurat enorm să o vadă pe fetiță că este fericită pentru cadourile pe care le-a primit. „Fără şcoală nu vei face multe. Nici pe tărâmul modelling-ului”, i-a spus vedeta, potrivit VIVA!

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

După pictorialul din VIVA! viața Adinei, fetița de la Glina, s-a schimbat

Pentru Adina, fetița de la Glina, care trăiește alături de mama și de frații ei în condiții greu de descris, în apropierea gropii de gunoi, încep să se schimbe lucrurile. Raza de soare a ieșit odată cu inițiativa VIVA! de a face un pictorial de modă cu Adina, pictorial care s-a viralizat și deja a început să-i schimbe viața.

Adina, care a participat deja la un festival de modă, a povestit că primește zilnic telefoane de la diverse agenții de modă și i se propun joburi.

De când a pozat pentru VIVA! și imaginile s-au viralizat, adolescenta a fost asaltată nu doar de oferte de joburi în modeling, ci și de oferte de ajutor, venite atât de la oameni simpli, cât și de la vedete. Să sperăm că Adina va reuși să valorifice această notorietate venită peste noapte și că va fi consiliată de oamenii potriviți, pentru că, până la urmă, nu e decât o copilă!

Close
Închide
  Close