MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

Andreea Marin, DECLARAŢII UIMITOARE despre căsnicia cu Ştefan Bănică: „NU AM REGRETE”

Distribuie

Într-un interviu acordat Observatorului Antenei 1, Andreea Marin a mărturisit că decizia divorţului de fostul ei soţ, Ştefan Bănică, a fost una deosebit de dificilă, care a fost luată, de comun acord, după lungi discuţii.

”E tare greu să îţi rupi sufletul în două. Până la urmă trebuie să iei o hotărâre care e de bun augur pentru ambele părţi. Nu se poate că unul din doi să fie nefericit şi celălalt fericit. Matematica îmi spune un lucru simplu. Suntem doi oameni nefericiţi sau doi oameni cu o şansă la viaţă, poate o viatţă mai bună”, a povestit Andreea Marin.

Uitându-se înapoi acum, vedeta este împăcată cu soluţia adoptată, pentru că, din punctul ei de vedere, ea a încercat totul pentru ca mariajul să dureze.

„Dacă faci tot ceea ce consideri că îţi stă în putinţă pentru ca o relaţie să meargă, chiar şi atunci când ea ajunge la final, tu eşti mulţumit când ştii că ai pus tot sufletul şi toată imaginaţia pentru ca aceasta să meargă. Este motivul pentru care eu nu am regrete. Am făcut tot ce am putut eu. Acolo unde lucrurile nu mai depind de mine, accept că mi-am depăşit limitele”, a mai spus prezentatoarea emisinii „Preţuieste Viaţa”.

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii