MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

Andreea Marin, LINIŞTITĂ după ce A RĂBUFNIT împotriva lui Ştefan Bănică. Iată DECLARAŢIA ei SURPRINZĂTOARE

Distribuie

Într-o declaraţie oferită aseară, la gala Media Music Awards, Andreea a clarificat decizia de a oferi anumite detalii despre viaţa sa alături de Ştefan.
A fost o curăţare interioară. M-am simţit foarte bine privind în ochii copilului meu”, a spus aceasta, fără a dori însă să facă alte comentarii despre cel care, aşa cum a subliniat ea, i-a fost soţ.
În urmă cu câteva zile, Andreea Marin a lăsat să se înţeleagă că, în timpul celor şapte ani de mariaj cu Ştefan Bănică, acesta ar fi fost violent faţă de ea.
Extrem de emoţionată, Andreea Marin şi-a deschis sufletul în platoul emisiunii „Teo Show”. Ea a vorbit, printre altele, despre infidelitatea şi agresivitatea în cuplu. Dat fiind că despre fostul ei soţ, Ştefan Bănică, s-a tot spus că i-ar fi fost infidel şi că ar fi fost şi violent în relaţiile sale amoroase, declaraţiile fostei zâne a surprizelor au căpătat o şi mai mare încărcătură.
Imediat după ce a auzit cele spuse de Andreea la „Teo Show”, Ştefan Bănică a luat poziţie şi a acuzat-o pe aceasta că pozează în victimă pentru „a impresiona audienţa”.

Citește mai multe despre Andreea Marin și Stefan Banica Jr pe Libertatea.

Comentarii