MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2013 15:33 , de Alina Dan

Andreea Marin NU POARTĂ PICĂ. Uite ce RELAŢIE ARE CU FOSTA SOACRĂ | FOTO

Distribuie

Mai mult, se poate spune că Andreea Marin are, în continuare, o relaţie frumoasă cu fosta sa soacră. Cele două s-au întâlnit săptămâna aceasta şi, alături de Violeta, fiica Andreei şi a lui Ştefan, au petrecut clipe frumoase.
Andreea a mers la locuinţa pe care a împărţit-o cu Ştefan Bănică pentru a-şi lua soacra şi fiica la o plimbare prin oraş. Ajunse la un mall din Capitală, Violeta a mers imediat la locul de joacă pentru copii, în timp ce mama şi bunica ei au rămas pe margine purtând o conversaţie ce părea să le facă plăcere amândurora, dacă ţinem cont de figurile lor relaxate.
Andreea Marin este detaşată în relaţia cu fosta soacră, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi în ceea ce-l priveşte pe Ştefan.
După ce toată presa a scris că fostul ei soţ are o relaţie cu Lavinia Pârva şi, mai ales după ce această relaţie a fost recunoscută oficial de către cântăreţ, fosta „Zână a Surprizelor” a fost neiertătoare. Într-o declaraţie la ProTV, Andreea a lăsat să se înţeleagă că ştia de relaţia lui Ştefan cu Lavinia încă din 2011, când cei doi au fost suprinşi pentru prima dată de paparazzi, şi a subliniat că, din punctul ei de vedere, important este ca noua relaţie pe care o are cu medicul turc să nu fie una de care să se ruşineze mai ales în faţa Violetei.
„Mă deranjau lucrurile care se întâmplau în timpul căsniciei mele. Şi m-ar fi deranjat ce se întâmpla atunci. Nu mă interesează relaţiile fostului meu soţ. Mă interesează ca eu să am o relaţie pe care să nu o ascund şi să nu îmi fie ruşine în faţa copilului meu. Suntem doi oameni maturi şi fiecare îşi asumă tot ce face”, a declarat Andreea Marin.
CITIŢI ŞI:
Andreea Marin, REACŢIE ACIDĂ referitoare la RELAŢIA LUI ŞTEFAN BĂNICĂ Jr. cu LAVINIA PÂRVA
NU SE MAI ASCUND. Ştefan Bănică RECUNOAŞTE RELAŢIA cu Lavinia Pârva. Iată DECLARAŢIA acestuia
ZICI CĂ SUNT GEMENE! CÂT de bine SEAMĂNĂ ANDREEA MARIN cu LAVINIA PÂRVA, IUBITA LUI BĂNICĂ

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii