MENIU CAUTĂ
, de Magdalena Duru

Andreea Marin, TUNSĂ SCURT și ÎNSĂRCINATĂ. Îți mai amintești cum arăta? INTRĂ să vezi IMAGINI de COLECȚIE cu „ZÂNA”! | FOTO

Distribuie

Andreea Marin a fost o gravidă activă. A muncit până aproape de luna a noua și, spunea la vremea respectvă, că a devenit mult mai inventivă și inspirată de când a rămas însărcinată.
Vă prezentăm câteva imagini cu Andreea Marin din perioada în care era însărcinată și avea un alt look. Nu-i așa că a fost o gravidă frumoasă?

Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. Din punct de vedere profesional, realizările „Zânei Surprizelor” sunt mult mai vaste. Ea este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV cu sediul în Madrid, a prezentat mai multe festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia şi a fost purtător de cuvânt pentru Garnier – L’Oreal, BMW Automobiles, Cartier, Procter Gamble. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. La începutul lui 2013, Andreea și Ștefan s-au despărțit.

Foto: Ringier

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii